Ana sayfa Dizi Haberleri Yıldız Çağrı Atiksoy, Kuruluş Osman’ın temposuna dayanamadı, hastaneye başvurdu!

Yıldız Çağrı Atiksoy, Kuruluş Osman’ın temposuna dayanamadı, hastaneye başvurdu!

tarafından ker_def

Televizyongazetesi.com / Detay – Ünlü oyuncu Yıldız Çağrı Atiksoy, bilindiği üzere önceki hafta atv ekranında yayınlanmakta olan Kuruluş Osman dizisinin kadrosuna katılmıştı. Malhun hatun karakteri ile diziye güçlü bir giriş yapan oyuncu, çok hızlı gelişen bir durum olduğunu da sosyal medyadan “çılgınlık” ifadesi ile duyurmuştu.

Atiksoy, yapımcı Mehmet Bozdağ’ın kendisini ikna ettikten hemen sonra 1 gün içinde Malhun Hatun olması gerektiğini belirterek şu mesajı yazmıştı: “Sadece 1 gün içerisinde Malhun Hatun olmam için beni cesaretlendiren ve bu çılgınlığa ortak eden (bu bir çılgınlıktır ) ve ertesi gün bana güvenip sete çıkartan başta @mehmetbozdag ‘a, 3 gün içerisinde ise bu bölümü çıkarmak için insan üstü performansla çalışıp, bu kadar kısa süre de mucizeler yaratan yönetmenlerime ve ekip arkadaşlarıma çok teşekkür ediyorum.”

Dizinin dünya standartlarındaki platosuna gider gitmez hemen sahneleri çekilen ve bölümün de yetiştirilmesi gerektiği için bir hayli yoğun çalışan Yıldız Çağrı Atiksoy’un bu yoğunluk sırasında bedensel olarak sorunlar yaşadığı ortaya çıktı. Yasak Elma dizisinde Çağatay karakterine hayat veren sevgilisi Berk Oktay ile birlikte hastaneye giden oyuncunun bitkin olduğu görüldü.

Ünlü çift, Ulus’ta bir hastaneden çıkarken kameralar tarafından görüntülendi. Hastanede serum takılan ve kendine geldikten sonra da evine gönderilen Atiksoy, röportaj yapmak için kameraların yanına gitmek yerine arabaya geçmeyi tercih etti.

Berk Oktay ise yaşananları kameralara açıkladı. Oyuncu, “Çağrı yeni işe başladı. Ondan dolayı biraz fazla yoruldu herhalde. Serum taktırmaya geldik, kontrollerimiz yapıldı. Bir sıkıntımız yok” diye konuştu.