Ana sayfa Dizi Haberleri Uyanış Büyük Selçuklu dizisinde Kaan Taşaner ayrıldı diye düşünenler yanılmış olabilir!

Uyanış Büyük Selçuklu dizisinde Kaan Taşaner ayrıldı diye düşünenler yanılmış olabilir!

tarafından ker_def

TelevizyonGazetesi.com /Detay – Kaan Taşaner, dizi dünyasının yakından tanıdığı ve bugüne kadar canlandırdığı rollerle de akılda kalan karakterlere hayat veren bir isim… Oyuncu 2010 yılında Fatmagül’ün Suçu Ne dizisindeki Erdoğan Yaşaran karakteri ile büyük çıkış yapmıştı. Kuzey Güney’de Şeref olarak da izlediğimiz oyuncu sonrasında da birçok projede boy gösterdi.

Son dönemde Diriliş Ertuğrul dizisindeki Gündoğdu karakteri ile çok konuşulan oyuncu, 5 yıl boyunca da bu yapımın kadrosunda yerini aldı. Şimdilerde ise yine bir dönem dizisi olan Uyanış Büyük Selçuklu’da hayranlarının karşısına çıkan Taşaner, Marcus isimli karaktere hayat veriyor.

Ünlü oyuncu, Bebek’te kameralar tarafından yakalandı. Sevgilisi Seray Duru ile birlikte görüntülenen Kaan Taşaner, soruları da yanıtladı. Dizideki son durumu hakkında bilgi veren oyuncu, hatırlanacağı üzere önceki bölümde Sultan Melikşah tarafından ağır şekilde yaralanmıştı. O sahneyi videodan izleyebilirsiniz.

Kaan Taşaner, “Ben birazcık ara vereceğim. Sonra bakalım neler olacak, göreceğiz” diye konuştu. Marcus’un dizide ağır şekilde yaralandığını ifade eden oyuncu, devam edip etmeyeceği sorulunca da şunları söyledi:

“Bununla ilgili benim konuşmam doğru olmaz. Bununla ilgili açıklamayı vakti geldiğinde yapım şirketimiz yapacak. Ben şu an sessiz kalmam gerekiyor.”

Diziden haber bekleyeceğini ifade eden Kaan Taşaner, yeniden dönüş yapacakmış gibi bir izlenim bıraktı ama ne olacağı tabii ki bilinmez. Artık dizi hayranları Marcus konusundaki gelişmeleri takip edecektir.