Ana sayfa Dizi Haberleri Yasak Elma dizisindeki can sıkan iddia gerçek değil!

Yasak Elma dizisindeki can sıkan iddia gerçek değil!

tarafından ker_def

TelevizyonGazetesi.com / Detay – Pazartesi akşamları Fox TV ekranında yayınlanmakta olan Yasak Elma dizisinde geçtiğimiz hafta Eda Ece ve 3 set çalışanının koronavirüse yakalandığı ortaya çıkmıştı. Eda Ece’nin rahatsızlığı nedeniyle setin durduğuna yönelik iddialar vardı. Berk Oktay bu iddiaları yalanladı.

Berk Oktay’a muhabirler tarafından set çalışmalarına Eda Ece’nin koronavirüse yakalanması nedeniyle ara verildiği iddiaları soruldu. Oyuncu, “Ara vermedik ama Eda’nın ufak bir rahatsızlığı var. Pozitif, korona oldu. Kısmet o da 1 haftaya aramıza dönecek. Rahat rahat çalışmaya devam edeceğiz” diye konuştu.

Bilindiği üzere Eda Ece’nin korana testi pozitif çıkınca 100. bölümdeki bazı sahnelerin yeniden düzenlenmesi gerektiği ortaya çıkmıştı. Ancak sette ekibin çalıştığı, sadece Eda Ece’nin sahnelerinin düzenlendiği, setin durmadığı da netleşmiş oldu.

Berk Oktay, kendisinin koronavirüse yakalandığını hatırlatırken, sette önlemlerin çok sıkı olduğunu ifade etti. Oyuncu, “Sette herkes her gün test oluyor. Yapımcımız bu konuda çok dikkatli. O şekilde devam ediyoruz. İnşallah kimseye bulaşmasın, bir şey olmasın” diye konuştu.

Berk Oktay evlilik tarihinin de belli olmadığını ve pandemi mevzularına göre tavır alacaklarını sözlerine ekledi.