Ana sayfa Dizi Haberleri Yıllar önce Tuba Büyüküstün için düşünülen yeni dizideki rol Burcu Biricik’e kaldı!

Yıllar önce Tuba Büyüküstün için düşünülen yeni dizideki rol Burcu Biricik’e kaldı!

tarafından ker_def

TelevizyonGazetesi.com / Detay – Gülseren Budayıcıoğlu’nu artık bilmeyen kalmadı… Deneyimleri ve kitaplarından ortaya çıkan şu ana kadar 4 dizi var… Bu sürecin ilki İstanbullu Gelin dizisiyle başlamıştı. Ardından Doğduğun Ev Kaderindir geldi. Bu sezon ise Masumlar Apartmanı ve Kırmızı Oda dizileri ile birlikte Budayıcıoğlu’nun hikayelerinden toplam 4 dizi çıktı.

Şimdi de buna bir beşincisi eklenecek. Yakında Kanal D ekranında izleyicilerle buluşacak olan Camdaki Kız isimli kitap diziye uyarlanıyor. Aslında bu kitabın hikayesinde Zeynep’in hayatı Doğduğun Ev Kaderindir dizisiyle ekranda yer alıyor. Her ne kadar hikaye ile dizinin gidişatı uyuşmasa da bu sefer de kitaptaki diğer karakterin hikayesini göreceksiniz.

Burcu Biricik’in canlandıracağı Nalan karakteri, Camdaki Kız romanında Zeynep’ten sonraki diğer karakter ve izleyiciler de yeni diziyi heyecanla bekliyor. Aslında OGM Pictures imzası olan Camdaki Kız dizisi bundan 2 yıl önce de gündeme gelmişti. O dönemde de Nalan karakteri için Tuba Büyüküstün’ün ismi geçiyordu. Ancak proje ortaya çıkartılmamıştı.

Aradan geçen iki yılın ardından Camdaki Kız izleyici ile buluşacak ama Tuba Büyüküstün yerine Burcu Biricik’i başrolde göreceksiniz. Büyüküstün zaten Sefirin Kızı dizisinde yeni bir maceraya başladı. Burcu Biricik ise en son Kırmızı Oda dizisinde yer almıştı ve güçlü Boncuk performansı ile de izleyicileri fazlasıyla etkilemişti.

Burcu Biricik, Camdaki Kız isimli romanı okuduğunu gösteren paylaşımlarla dizinin ilk bilgilendirmesini yapmış ve heyecanı artırmıştı.

Burcu Biricik’in partneri olarak da Uraz Kaygılaroğlu ile görüşüldü. Sefirin Kızı’nı daha yeni bırakan oyuncu, rolü kabul etmedi. Sebebi ise Cem Yılmaz ile birlikte başladıkları Erşan Kuneri dizisi… İki yapımda aynı zamanda yer almak istemeyen Kaygılaroğlu’nun yerine şimdi bir başka erkek oyuncu aranıyor.