Ana sayfa Sosyal Medya Sen Çal Kapımı’nın Balca’sı İlayda Çevik’in Sen Anlat Karadeniz’de bir türlü unutamadığı olay!

Sen Çal Kapımı’nın Balca’sı İlayda Çevik’in Sen Anlat Karadeniz’de bir türlü unutamadığı olay!

tarafından ker_def

TelevizyonGazetesi.com / Detay – 2013 yılında oyunculuk kariyerine başlayan İlayda Çevik, Karagül dizisindeki Maya karakteri ile dikkatleri üzerine çekmişti. Bu karakter sayesinde geniş kitleler tarafından sevilen oyuncu, İsimsizler isimli dizide Yıldız karakterinin ardından ise Sen Anlat Karadeniz dizisindeki Berrak karakterinin ardından, kısa süren Gel Dese Aşk ve son olarak da romantik komedi yapımı Sen Çal Kapımı’da rol aldı.

atv youtube kanalının sorularına yanıtlayan ünlü oyuncu, Sen Anlat Karadeniz dizisindeki ilk set gününün zor geçtiğini belirtti. “Zor bir sahne ile başlamıştım. Saniye karakterinin gelip Nefes’e ve bana şiddet uyguladığı bir sahne ile başlamıştım” diye konuşan oyuncu, ilk günden zor bir sahneyi atlatınca çok rahatladığını ifade etti.

Sen Anlat Karadeniz setinde en düzenli kişinin Mercan karakterine hayat veren Belfu Benian olduğunu ifade eden İlayda Çevik, arkadaşının obsesyon derecesinde bir düzün takıntısı olduğuna da vurgu yaptı.

Bir kız kardeşi bulunduğunu, onunla beraber yaşadıklarını ve çok eğlendiklerini ifade etti. Ailenin yaramaz çocuğunun da kardeşi olduğunu belirten oyuncu, tuhaf bir set anısını da şöyle aktardı: “Bir gün uçaktan çok erken bir vakitte inmiştim ve çok uykusuzdum. Biraz boşluğum vardı ve o boşlukta mekandaki boş bir odada, çekim yapılmayan bir odada uyuya kaldım. O sırada da benim sahnem iptal olmuş. Beni unutup gittiler.”

Dalağının çok düşük olduğunu her şeye çok güldüğünü ifade eden oyuncu, “Bunu bilen bazı oyuncu arkadaşlarım da bu konuda çok acımasız davranabiliyorlar. Mesela Sinan Tuzcu. Sinan’ın olduğu çoğu sahnede, gülmekten oynayamamışlığım vardır” dedi.

Üretmeye ve kendini geliştirmeye devam ettiğini anlatan İlayda Çevik’in röportajını videoda bulabilirsiniz.