Ana sayfa Dizi Magazin Haberleri Yılmaz Erdoğan, bu sefer Organize İşler dizisinin müjdesini verdi!

Yılmaz Erdoğan, bu sefer Organize İşler dizisinin müjdesini verdi!

tarafından ker_def

TelevizyonGazetesi.com / Detay – Organize İşler sinema filmi 2005 yılında Yılmaz Erdoğan’ın hep hikayesini yazdığı hem de başrolünde yer aldığı çok etkileyici bir sinema filmi olarak ortaya çıktı. Bir dolandırıcılı hikayesini çok etkili bir şekilde anlatan, eğlenceli sahneleri ile de izleyenleri keyiflendiren fillmde; Tolga Çevik, Demet Akbağ, Altan Erkekli, Özgü Namal, Cem Yılmaz, Erdal Tosun gibi önemli isimler de başrolde yer almıştı.

2018 yılında ise bu sefer Yılmaz Erdoğan, Organize İşler Sazan Sarmalı ismi ile devam filmini çekti. Aksiyon – komedi tarzındaki film yine bir dolandırıcılık hikayesi olarak izleyicileri çok etkiledi. Yılmaz Erdoğan’ın yanı sıra; Kıvanç Tatlıtuğ, Ezgi Mola, Rıza Kocaoğlu, Bensu Soral gibi isimler de hikayede yer aldı.

Çok beğenilen bu iki filmin yanı sıra Çok Güzel Hareketler projesinin ikincisini de Kanal D’de yapan Yılmaz Erdoğan, bu projenin final yapmasının ardından yeni bir proje için hazırlıklara başladı.

Köyceğiz’deki çiftliğinde Organize İşler projesinin dizi versiyonu için çalışmalara başlayan Yılmaz Erdoğan, İstanbul’da Dilberay filminin galasına katıldı ve müjdeyi de burada verdi.

8 bölüm olarak planlanan Organize İşler dizisinin çekimlerine Ağustos veya Eylül ayında başlayacağını anlatan Yılmaz Erdoğan, eski filmden de bazı oyuncuların dizi versiyonunda yer alacağını belirtti.

Projesini ilk kez açıkladığını belirten Yılmaz Erdoğan, “Şimdi senaryo yazıyorum, senaryo bittikten sonra kimlerin rol alacağı belli olacak. Eski ekipten de oyuncular olacak, yeni isimler de eklenecek” açıklamasında bulundu.

Organize İşler filmini çok seven izleyiciler de dizi versiyonunu heyecanla beklemeye başladı.