Ana sayfa Dizi Fragmanları Sadakatsiz dizisinde bir iftira ayrılık nedeni oldu!

Sadakatsiz dizisinde bir iftira ayrılık nedeni oldu!

tarafından ker_def

TelevizyonGazetesi.com / Detay – Kanal D ekranında çarşamba akşamları yayınlanan Sadakatsiz dizisinde hikayenin artık izleyicileri tatmin etmediğine yönelik eleştirileri sosyal medyada görebilirsiniz. Cansu Dere, Caner Cindoruk, Melis Sezen ve Berkay Ateş’in başrolünde yer aldığı dizinin reytinglerinde de yaşanan düşüş, ilgi azalmasının kanıtı oldu.

Dizinin artık çok saçma bir duruma doğru sürüklendiğini düşünen izleyiciler, çocuk oyuncu Alp Akar’ın canlandırdığı Ali karakterinden de rahatsız olduklarını belirten yorumlar yapıyor. Ali’nin ani çıkışları izleyicilerin pek de hoşuna gitmiyor. Ancak hikayede Ali karakterinin gelecek bölümleri fazlasıyla etkileyeceği gerçeğinden de bahsetmek gerekiyor.

Sadakatsiz dizisinin 48. yeni bölümü 9 Şubat akşamı yayınlanacak ve Ali’nin iftirası yüzünden Asya ile Aras’ın yolları ayrılacak. Bu iftira hikayede dengelerin değişmesine de neden olacak. Aras, Asya’ya büyük bir rest çekecek…

Ali, ısrarla Aras’ın ona vurduğunu söyleyince, Asya için işin rengi değişiyor. Aras ise ne dese kendine inandıramıyor. Aras içinde bulunduğu bu durumda daha fazla kalmak istemiyor. Asya ve Aras bu olay yüzünden ayrılacak mı? İşte bu sorunun yanıtını izleyiciler merakla bekliyor.

Kuruluş Osman dizisinin çok gerisinde kalan Sadakatsiz, 9 Şubat’ta Show TV’de başlayacak olan Oğlum dizisi nedeniyle de reytinglerde bir miktar düşüş yaşayabilir. Sadakatsiz yeni bölümüyle Çarşamba 20.00’da Kanal D’de yayınlanacak.