Ana sayfa Dizi Fragmanları Yok artık Aşk Mantık İntikam fragmanına, 12 saatte rekor görüntülenme!

Yok artık Aşk Mantık İntikam fragmanına, 12 saatte rekor görüntülenme!

tarafından ker_def

TelevizyonGazetesi.com/ Detay – Aşk Mantık İntikam dizisini izleyiciler o kadar beğendi ki, sadece bölümler çok izlenmiyor aynı zamanda fragmanlara ve dizinin sahnelerine yönelik de youtube ortamında müthiş bir ilgi gözlemleniyor.

Burcu Özberk ile İlhan Şen ikilisinin başrolünde yer aldığı Aşk Mantık İntikam dizisinde, Melisa Döngel ile Burak Yörük ikilisi de iyi işlere imzalarını atıyor… Dizinin her bölümü büyük bir heyecanla bekleniyor…Şimdiye kadar yayınlanan 4 bölüm çok güzel reytingler elde etti ve hikayenin akıcılığı da hayranları çok mutlu ediyor.

Bu yaz döneminin en başarılı romantik komedi dizisi olarak öne çıkan Aşk Mantık İntikam’ın 16 Temmuz Cuma günü yayınlanacak 5. bölümü heyecanla bekleniyor. İzleyicilerin ne kadar meraklı ve heyecanlı olduğunu yayınlanan fragmanlara gösterilen ilgiden bile anlayabilirsiniz.

Dizinin youtube’da açılan resmi kanalında yayınlanan 5. bölüm fragmanları müthiş bir ilgi gördü… 3 gün önce 5. bölümden ilk fragman paylaşıldı ve 4.2 milyon görüntülenme elde edildi.

Aşk Mantık İntikam dizisinin 5. bölümünden 2. fragman ise yayınlandığından itibaren ilk 12 saat içerisinde 2 milyondan fazla görüntülenme elde ederek youtube trenler listesine giriş yaptı.

Aşk Mantık İntikam hayranları özellikle de Ozan’ın kıskançlık hallerini heyecanla bekliyor. Yeni bölüm için yorum yapan dizi takipçileri, “Ozan’ın kıskanmamış hali buysa ben kıskanmış halini aşırı merak ediyorum” diye yorum bırakıyor… Anlaşılan dizinin 5. bölümünde kıskançlık teması üzerinden izleyicilerin keyfini yerine getirecek birçok sahne olacak.

İşte 16 Temmuz Cuma günü yayınlanacak olan Aşk Mantık İntikam dizisi 5. bölümden 2. fragman: