Ana sayfa Dizi Haberleri Gönül Dağı hayranları ekran başına bayram özel bölümde büyük sürpriz var!

Gönül Dağı hayranları ekran başına bayram özel bölümde büyük sürpriz var!

tarafından ker_def

TelevizyonGazetesi.com / Detay – TRT1 ekranında izleyicilerle buluşan ve ilk sezonunu başarıyla tamamlayan Gönül Dağı dizisi bir sürpriz yapacak. Berk Atan ve Gülsim Ali İlhan ikilisinin başrolünde yer aldığı diziden özel bir bölüm geliyor.

Anadolu manzarasını en iyi yansıtan ve birçok izleyicinin özlediği duyguları ve dostlukları ekrana taşıyan Gönül Dağı 30 bölümlük ilk sezonu ile gönüllere girmeyi başardı.

Gönül Dağı dizisi Haziran başında 3 aylık yaz arası vermişti… Birçok dizi hayranı Eylül ayında yeni bölümleri heyecanla bekliyor… Ancak bu arada TRT1, bayram sürprizi yaptı…

20 Temmuz salı günü Gönül Dağı dizisinin özel bir bölümü ekrana gelecek. Bayrama özel olarak hazırlanan yeni bölümün en önemli özelliği ilk sezonda izlediğimiz hikayeden daha önceki bir dönemi anlatıyor olması…

Gönül Dağı hayranları ekran başına bayram özel bölümde büyük sürpriz var! 14

Veysel ile Cemile’nin evlendikleri dönemi izleyicilerin karşısına getirecek olan Gönül Dağı Kurban isimli özel bölüm, aynı zamanda Kurban Bayramı temasıyla da ilgi çekecek. Dizinin özel bölümünden yeni fragman yayınlandı.

Sefer’in Zahide’ye olan aşkının ne kadar derin olduğunu, Dilek’in bayram ziyaretinin Taner’de yarattığı mutluluğu,Ramazan’ın arılarla mücadelesini bu özel bölümde bulacaksınız. Bir de dizinin hikayesinde yer alan ve amcaoğullarının uçma sevdasına ilham olan arı kanat fikrinin de nasıl ortaya çıktığını Salı akşamı izleyebileceksiniz.

Büyük üstat Neşet Ertaş’ın türküleri ve görüntüsünün de yer alacağı Gönül Dağı Kurban isimli özel bölümden yeni fragmanı aşağıda bulabilirsiniz.