Ana sayfa Dizi Haberleri Yok artık! Yargı dizisindeki yeni aşk tahminini duyan kalakalıyor!

Yok artık! Yargı dizisindeki yeni aşk tahminini duyan kalakalıyor!

tarafından zk zk

TelevizyonGazetesi.com / Detay – Pazar akşamlarının sevilen dizisi Yargı, bu hafta 18. bölümüyle ekrana gelecek. Dizinin heyecanlı senaryosu, her hafta ilginç gelişmelerle izleyiciyi ekrana çekmeyi başarıyor. İlk bölümünden beri heyecanla izlenen dizide olacakları tahmin etmek gittikçe daha da zorlaşıyor!

Oyun içinde oyun durumu yaşanan Yargı’nın başrol oyuncuları Kaan Urgancıoğlu ve Pınar Deniz, hem ekran uyumunu yakalamış olmaları hem de başarılı oyunculukları ile rollerinin hakkını veriyorlar. Ancak dizinin yan karakterleri de o kadar iyi oyunculuk sergiliyor ki çoğu zaman başrollerden rol çalıyorlar ustalıkla.

Dizideki oyunculuklar büyük beğeni ile takip edilirken, hikayedeki gidişat ise her hafta bambaşka sorularla başbaşa bırakıyor izleyiciyi. Bu durum da merakı tetikleyerek heyecanı arttırıyor. Reytingleriyle de Kanal D’nin gözdesi olan Yargı dizisi, haftanın en çok konuşulan dizileri arasına girmeyi de başarıyor.

Dizinin geçtiğimiz hafta yayınlanan bölümünde Engin’in katilinin kim olduğu sorusuna yanıt arandı yine. Katil bulunamadı ama şüpheliler elenmeye başlandı! Laçin ön plana çıkarken, ortaya çıkan bazı gerçekler, Engin’in katilinin başkası olabileceği tahminlerini büyüttü.

Bu arada katil adaylarından birisi de Engin’in avukat teyzesi Seda idi. Nergis Öztürk’ün başarılı performansı ile hayat verdiği Seda ile yine dizinin beğeni toplayan oyuncularından Mehmet Yılmaz Ak’ın oynadığı Savcı Pars’ın arasında geçen bir sahne büyük dikkat çekti.

Yok artık! Yargı dizisindeki yeni aşk tahminini duyan kalakalıyor! 7

Dizinin takipçilerini çok şaşırtan bu sahne sonrasında sosyal medyada da konuyla ilgili yorumlar ve tahminler yapılmaya başlandı. Adalet terazisinden şaşmamak için kız kardeşi Neva ile de ters düşen Savcı Pars, Seda’nın kurnazca oyunlarıyla da başediyor.

Seda, Savcı Pars’a Engin cinayetiyle ilgili bazı bilgiler vermek için oteline davet etti. Ancak Pars, bu durumun aleyhine bir şekilde işlenebileceğini düşünerek gitmedi. Seda’nın ısrarı üzerine de onu evine davet etti. Her zamanki alaycı üslubu ve cesur tavırları ile Seda, Pars’a kur yapan halleriyle izleyenleri çok şaşırttı.

Seda, Pars’a karşı ilgisiz olmadığını ima eden sözleriyle onu köşeye sıkıştırdı. Pars, kendisini baştan çıkarmaya çalışan Seda’ya karşı koydu ama yine de bir araya gelmeleri hiç akla gelmeyen bu ikilinin tuhaf halleri, “Acaba yeni bir aşk mı doğuyor?” sorularını da beraberinde getirdi.

İlerleyen bölümlerde gerçekten böyle bir birliktelik yaşanır mı bilinmez ama Seda’nın son derece kurnaz ve içten pazarlıklı haline karşın Pars’ın bu tuzağa düşmeyeceğini işaret ediyor. Yine de senarist büyük bir ters köşe de yapabilir.

17. bölümdeki bu kısa sahne sonrasında izleyicinin bu tahmin edilmesi zor ikiliyi bir arada görme isteğini de ortaya çıkardı. Yapılan yorumlarda da Pars ve Seda aşkı için olumlu mesajlar veriliyor şimdiden. Her diyalogları bir başka zeki hamle ile devam eden Pars ve Seda aşkı, bakalım Ilgaz ve Ceylin aşkından sonra nasıl karşılanacak?