Ana sayfa Dizi Magazin Haberleri Yeni vizyona giren Benden Ne Olur filmi müziklerinden albüm hazırlığı

Yeni vizyona giren Benden Ne Olur filmi müziklerinden albüm hazırlığı

tarafından kadir kadir
Benden Ne Olur film müzikleri

TelevizyonGazetesi.com / Detay – Hazal Kaya, Onur Tuna ve Enis Arıkan’ın başrollerinde oynadığı “Benden Ne Olur” isimli sinema filmi 14 Ocak Cuma günü vizyona girdi. İzleyiciyle buluştuğu günden bugüne kadar kısa bir süre geçmesine rağmen Benden Ne Olur soundtrack’leri film kadar ilgi çekti.

Med Yapım tarafından yapımcılığı üstlenilen film, dizi ve film müziklerinin vazgeçilmez isimlerinden Tolga Çebi imzası taşıyor. Med Yapım, kısa sürede popüler olan Benden Ne Olur filminin müziklerine Youtube kanalında yer verdi.

Tolga Çebi’nin daha önce müziklerini yaptığı Emret Komutanım, Galip Derviş, İçimdeki Ses gibi yapımların müzikleri albüm olarak Spotify ve iTunes’da yayınlanmıştı. Başarılı müzisyen Oyun Atölyesi başta olmak üzere çeşitli tiyatro toplulukları için bestelediği 70’e yakın oyun müziği ile üç kez Afife Jale Tiyatro Ödülleri’nde Yılın En Başarılı Sahne Müziği ödülüne layık görüldü.

Tolga Çebi film müzikleri

21. yüzyılın genç kadınının hikayesini ekranlara getiren “Benden Ne Olur”, muhteşem oyuncu kadrosu, eğlenceli anlatımı, modern şehir yaşamına dair renkli sahneleri ile sezonun favori filmlerinden biri oldu. Başrollerinde Hazal Kaya, Onur Tuna, Enis Arıkan’ın oynadığı sinema filmi Elçin Afacan, Cem Belevi, Tarık Papuçcuoğlu, Nur Fettahoğlu ve Selin Şekerci gibi isimlerden oluşan zengin oyuncu kadrosuyla dikkat çekiyor.