Ana sayfa Dizi Fragmanları Yok asıl sen şaka yapıyorsun! Camdaki Kız dizisinde Sedat’ın şaşkınlığı ve sevinci bir garip oldu!

Yok asıl sen şaka yapıyorsun! Camdaki Kız dizisinde Sedat’ın şaşkınlığı ve sevinci bir garip oldu!

tarafından ker_def

TelevizyonGazetesi.com / Detay – Perşembe akşamları yayınlanan Camdaki Kız dizisinin her bölümü heyecan fırtınası şeklinde devam ediyor. Burcu Biricik, Feyyaz Şerifoğlu, Tamer Levent, Nur Sürer gibi önemli isimlerin kadrosunda yer aldığı dizinin hikayesinde yeni bir dönem başlıyor.

Bu yeni dönem özellikle Sedat’ın hayatını çok etkileyecek. Nalan ile evlenen ama karısına hak ettiği değeri vermeyen adam Sedat… Cana ile ilişkisini devam ettiren ve tüm itirazlara rağmen vazgeçmeyen isim de Sedat… Ama aynı Sedat şimdi de babalık heyecanı yaşıyor.

Camdaki Kız dizisinin 30. bölüm fragmanında Nalan karakterinin hamile olduğu ortaya çıkarken, Sedat’ın baba olacağına çok sevinmesi de dizi hayranlarını biraz şaşırttı. Babalık sevincini yüksek bir şekilde sergileyen Sedat’ın Nalan’a ilk tepkisi, “Şaka yapıyorsun” şeklinde oldu.

İzleyiciler de diyor ki, “yok asıl sen şaka yapıyorsun”… Bu tepkinin sebebi de bugüne kadar önem vermediği ve aşkına sadık çıkmadığı ve çok üzdüğü Nalan’ın hamile olması karşısında verdiği güçlü duygu…

Sedat, baba olmayı istiyor ve bunu da tepkisiyle ortaya koyuyor. Ama izleyiciler de o çocuğa gerçekten babalık yapıp yapamayacağını sorguluyor.

10 Şubat Perşembe akşamı yayınlanacak olan Camdaki Kız dizisinin 30. bölümünde yeni bir dönem başlayacak. Tabii ki Nalan’ın hamile olduğundan haberi olmayan Adil bey, Alp’in Sedat ile ilgili anlattıklarını tüm ailenin önünde tekrarlar ise, işler çok karışır…