Ana sayfa Sosyal Medya Oğlum dizisinde, Kubilay Aka’nın yeni rolü hayranlarını çok şaşırtacak!

Oğlum dizisinde, Kubilay Aka’nın yeni rolü hayranlarını çok şaşırtacak!

tarafından ker_def

TelevizyonGazetesi.com / Detay – Show TV ekranında 9 Şubat Çarşamba akşamı ilk bölümü yayınlanacak olan Oğlum dizisi için heyecanlı bir bekleyiş var… Bir umut hikayesi olarak ortaya çıkan ve suçlu çocuk olmadığı sözü üzerinden ilerleyen Oğlum dizisinde suça sürüklenen çocuklar konusu öne çıkacak.

Ailelerin çocuklarına davranışlarını sorgulayacağı, yapılan hataların ileride nasıl büyük sorunlara yol açtığı göndermesinin yapılacağı dizide, başrol oyuncularından birisi de Kubilay Aka oldu… Vatanım Sensin ile çok iyi bir çıkış yaptıktan sonra Çukur dizisinde etkili performans sergileyen Kubilay Aka, ardından da Cam Tavanlar isimli yazlık dizide başrolde yer aldı.

Oyuncu yeni sezonda yine bir Show TV dizisi tercih etti ve yine bir dram yapımında bulunuyor. Songül Öden, Canan Ergüder, Nihal Yalçın, Feyyaz Duman, Timur Acar, Serhat Teoman gibi önemli isimlerle birlikte Kubilay Aka’yı da başrolde izleyeceksiniz.

Bulut karakterini canlandıran oyuncunun yeni dizideki partneri ise Sedef karakterine hayat veren Tuğçe Açıkgöz oldu.

Oğlum dizisinde, Kubilay Aka'nın yeni rolü hayranlarını çok şaşırtacak! 7

Show TV’nin Ay Yapım imzalı yeni dizisi ‘Oğlum’ için heyecanlı bekleyiş devam ederken yeni bir ön izleme sahnesi izleyicilerle buluştu. Yayınlanan tanıtımları ve afişiyle çok konuşulan ‘Oğlum’, bir umut hikayesini ekranlara taşımaya hazırlanıyor.

“Suçlu çocuk yoktur” cümlesinden yola çıkan ve bir umut hikayesini anlatan yeni dizi ‘Oğlum’ Çarşamba akşamı ekran yolculuğuna başlıyor. Geri sayım sürerken yayınlanan ön izleme sahnesinde ailevi sorunlar yaşadıkları için gergin ve mutsuz olan Bulut (Kubilay Aka) ve Sedef’in (Tuğçe Açıkgöz) arasında gerilim yaşanırken iki karakterin ailesi ve yaşadıkları merak uyandırıyor.

Kubilay Aka hayranları için artık çarşamba akşamları mesajları büyük ve etkili olacak bir dizi başlıyor.