Ana sayfa Dizi Haberleri Yoksa Yargı’da yakında düğün mü var? Yakında Ceylin’i gelinlikle görebiliriz!

Yoksa Yargı’da yakında düğün mü var? Yakında Ceylin’i gelinlikle görebiliriz!

tarafından sule sule

TelevizyonGazetesi.com / Detay – Her pazar akşamı Kanal D ekranında izleyiciyle buluşan, her bölümüyle nefesleri kesen Yargı son hızıyla devam ediyor. Heyecan dozajının hiç düşmediği dizide önümüzdeki günlerde izleyicileri çok mutlu edecek sahneler olacak gibi görünüyor.

Başrollerinde Pınar Deniz ve Kaan Urgancıoğlu’nun yer aldığı Yargı dizisinin 18. bölüm fragmanı yayınlandı. Fragman görüntüleriyle izleyiciyi yine ekrana kitleyecek bir bölümün yaklaştığını gösteriyor.

Fragman’da dikkat çeken sahne ise Ceylin’in annesinin, Ilgaz’ın babasıyla yaptığı konuşma. Ceylin’in annesi llgaz’ın babası Metin’e çocuklarının evlendiğini ancak her şeyin usulüne göre olması gerektiğini söylüyor.

Ceylin’in annesinin bu sözleri Yargı izleyicisini çok yakında bir düğünün beklediğine işaret ediyor. Dolayısıyla Yargı izleyicileri çok yakında Ceylin’in gelinlik, Ilgaz’ı da damatlıkla görebilir. İzleyici bu sahneyi gördükten sonra şimdiden heyecanlandı bile.

Pınar Deniz’in canlandırdığı Ceylin ve Kaan Urgancıoğlu’nun hayat verdiği Ilgaz, Ceylin’i zor durumda bırakacak bir formaliteden kaçınmak için anlaşmalı evlilik yapmıştı. Ancak nikahtan sonra geçen sürede ikili birbirine aşık olmuştu.

Dizinin geçen pazar akşamı yayınlanan 16. bölümünde de Ceylin ve Ilgaz arasında yakınlaşma yaşanmıştı. 16. bölümün en son sahnesi olan bu görüntüler, çiftin uzun süredir yakınlaşmasını bekleyen hayranları tarafından büyük bir heyecanla karşılanmıştı.