Ana sayfa Dizi Haberleri Berrak Tüzünataç anne olmayı istiyor ama bir şartı var!..

Berrak Tüzünataç anne olmayı istiyor ama bir şartı var!..

tarafından sevda

TelevizyonGazetesi.com / Detay- Ünlü oyuncu Berrak Tüzünataç, Kayseri Erciyes’te karların üzerinde Hello Dergisi’ne röportaj verdi.

Dergiye birbirinden çarpıcı pozlar veren güzel oyuncu, hem mesleki yolculuğunu hem de çok merak edilen özel hayatını anlattı..

Özgürlük hissinin kendisi için hayati önem taşıdığını söyleyen Berrak Tüzünataç, “Kıskanç değilim. Aksine özgürlüğüne düşkünümdür ve karşımdakine de aynı alanı açmaya özen gösteririm, sadece partnerlik ilişkisinde değil, hayattaki her konuda tutkuyla çalışan bir makineyim.

Berrak Tüzünataç anne olmayı istiyor ama bir şartı var!.. 9

Aşıkken eğlenceli bir kadın oluyorum. Ahenkli giden bir ilişkide, partnerim de ben de aynı duyguda ve istekte olursak, neden çocuk olmasın ki. Ama illa bebek yapayım, ne olursa olsun diye bir kafada değilim. Eğer mutlu ve sevgi dolu bir ortam sunamayacaksam asla çocuk yapmam” şeklinde konuştu.

Berrak Tüzünataç anne olmayı istiyor ama bir şartı var!.. 10

 

Çok hayalperest bir insan olduğunu belirten oyuncu hayat mottosunu şu sözlerle açıkladı;  “Çok hayal kurarım, meşgul dönemlerde hayal kurmayı özlerim hatta. Mottom şu; hayatın tadını çıkar, kıymetini bil, iç sesini dinle, kendine sadık ol. Başkalarının ne diyeceğinden korkma.”

Berrak Tüzünataç anne olmayı istiyor ama bir şartı var!.. 11

 

Berrak Tüzünataç formunu nasıl koruduğunu ise şöyle anlattı; “Kendime ve bedenime karşı özenli davranıyorum. 2013’ten beri gluten tüketmiyorum. Sağlıklı beslenmeye çalışıyorum. Kendimi iyi hissettiğim bir kilo aralığım var, ona sadık kalmaya çalışıyorum. Düzenli yoga yapıyorum.”