Ana sayfa Dizi Haberleri Youtube trendlerinde bir numara Fox TV’nin yeni yaz dizisi oldu!

Youtube trendlerinde bir numara Fox TV’nin yeni yaz dizisi oldu!

tarafından ker_def

TelevizyonGazetesi.com / Detay – Güney Kore dizisi Cunning Single Lady’den uyarlanan Aşk Mantık İntikam dizisinin çekiciliği tüm dizi hayranlarını sarmışa benziyor. İkinci bölümde reytingleri sıçrama yapan Fox TV dizisi, sosyal ortamlarda da geniş bir destek buldu…

Aşk Mantık İntikam dizisinin hayranları hikayeye adeta tutuklu kaldı ve 4 genç oyuncunun başarısıyla da Cuma akşamları izleyeceği diziyi buldu. Burcu Özberk, İlhan Şen, Burak Yörük ve Melisa Döngel dörtlüsünün başrolünde yer aldığı Aşk Mantık İntikam dizisi, youtube ortamında da çok etkili bir çıkış yaptı.

Youtube trendlerinde bir numara Fox TV'nin yeni yaz dizisi oldu! 7

Dizi adına açılan youtube sayfasında yayınlanan fragmanlar ve kısa sahnelere izleyicilerin ilgisi 29 milyondan fazla görüntülenme elde edilmesini sağladı.

Dizinin ilk bölümü tam olarak yayınlandı ve youtube’da 7 milyondan fazla görüntülendi. Aşk Mantık İntikam dizisine ilginin 2. bölüm itibari ile daha da arttığına şahit oluyoruz.

2 Temmuz Cuma günü yayınlanacak olan dizinin 3. bölüm fragmanı da bu büyük ilgiden nasibini aldı. Fragman yayınlandıktan sonra 1 gün olmadan görüntülenme sayısı 2.8 milyona ulaştı.

Youtube trendlerinde bir numara Fox TV'nin yeni yaz dizisi oldu! 8

60 binden fazla like ve 1300 civarında yorum geldi ve youtube trendler listesinde 3. bölüm 1. fragmanı 1. sıraya yerleşti.

Burcu Özberk ve İlhan Şen ikilisinin çekiciliğine kapılan dizi hayranları, Fox TV’nin yaz ayları için yayına sürdüğü yeni dizisine adeta tutuklu kaldı.

Aşk Mantık İntikam’a olan bu izleyici ilgisinin giderek artması da şaşırtıcı olmayacaktır. Dizinin yurt dışı satışlarına da başlandı ve iyi geri dönüşler bekleniyor.

İşte youtube trendlerinde 1 numaraya yükselen 3. bölüm 1. fragmanı: