Ana sayfa Dizi Haberleri Aşk Mantık İntikam dizisinin perde arkasındaki iki büyük gücü!

Aşk Mantık İntikam dizisinin perde arkasındaki iki büyük gücü!

tarafından ker_def

TelevizyonGazetesi.com / Detay -Genç oyuncular ile tecrübeli isimleri bir arada buluşturan Fox TV’nin yeni romantik komedi dizisi Aşk Mantık İntikam bir hayli beğeni toplayan bir yapım oldu.

Reytingleri iyi gelmeye devam eden dizinin sosyal medyada da çok güçlü bir hayran kitlesi oluştu. Diziyle ilgili binlerce mesaj her gün paylaşılıyor ve yapımın sosyal medyada daha da güçlenmesi hayranlar tarafından sağlanıyor. Dizide Burcu Özberk ve İlhan Şen ikilisi ön plana çıktı.

Ancak hikayeye güç katan ve güzelleştiren iki tecrübeli oyuncu da dikkatlerden kaçmıyor. En son Kuzey Yıldızı dizisinde Pembe olarak izlediğimiz Zeynep Kankonde ile Gençliğim Eyvah dizisinden sonra yeniden ekrana dönen Günay Karacoğlu başarı performansları ile göz dolduruyor.

Aşk Mantık İntikam dizisinin perde arkasındaki iki büyük gücü! 8

Pembe karakterinde Kankonde, Kuzey Yıldızı hayranlarını mest etmişti. Ünlü oyuncu şimdi de Menekşe karakterinde Aşk Mantık İntikam dizisinin hikayesini güzelleştiren karakterlerden birisine hayat veriyor.

Günay Karacaoğlu da bugüne kadar birçok rolde yer aldı ve şimdi de Zümrüt karakterinde Aşk Mantık İntikam dizisiyle romantik komedi hikayesinde tecrübesini konuşturuyor.

Aşk Mantık İntikam dizisinin perde arkasındaki iki büyük gücü! 9

İki başarılı oyuncu aynı zamanda birikimlerini gençlerle de paylaşıyor ve dizinin başarısına önemli katkılar sunuyor.

Şimdiye kadar 2 bölüm yayınlanan dizinin izleyicilerden çok iyi geri dönüşler alması, yaz ekranının en etkili dizilerinin başında gelmesini sağladı.

Eğlenceli hikaye, güçlü oyunculuklar ve iyi başrol uyumu sayesinde Fox TV’nin romantik komedi dizisi yaz ekranına renk katıyor.

Dizinin 2 Temmuz Cuma günü yayınlanacak olan 3. bölümü de şimdiden heyecanla bekleniyor. 3. bölümden yayınlanan fragmanı aşağıda bulabilirsiniz.