Ana sayfa Dizi Fragmanları Yükselen yıldız Baht Oyunu dizisinde zor bir karar var!

Yükselen yıldız Baht Oyunu dizisinde zor bir karar var!

tarafından ker_def

Kanal D’nin, yapımcılığını ve proje tasarımını Fatih Enes Ömeroğlu’nun yaptığı, ARC Film imzalı dizisi ‘Baht Oyunu’, 3 Ağustos Salı akşamı yedinci bölümüyle ekrana gelecek. Dizi ilk başladığında az ilgi görse de 3.bölümden sonra ilgi iyice artamaya başladı.

Yaz ekranının yükselen yıldızı olarak göze çarpan Baht Oyunu dizisinde Aytaç Şaşmaz ile Cemre Baysel ikilisi de büyük ilgi görmeye devam ediyor. İki genç oyuncunun hem uyumu tuttu hem de yüksek enerjileri izleyicileri ekrana çekiyor. peki dizinin yedinci yeni bölümünde neler yaşanacak?

Celal’in şirkete gelişi Ada için işleri oldukça karmaşık bir hale getirir. Ada, gerçeklerin ortaya çıkmaması için çabalamaktan yorulup zor bir kararın eşiğine gelir. Bora’ya söylediği yalanlardan ötürü suçluluk hisseden Ada, işten ayrılmaya karar verir. Bora, Ada’nın bu ani kararıyla sarsılır ve hayallerinden bir çırpıda vazgeçmesinin ardındaki nedeni sorgulamaya başlar.

Ada, iş arayışlarına başlarken, Ada’ya karşı güvenini yitiren Bora, şirketle ilişkisinin kesilmesi için talimat verir. Hayalleriyle gerçekleri arasında oldukça zor bir sınav veren Ada, işten ayrılmasının asıl sebebini Bora’ya anlatacak mıdır?

Diğer yandan Celal, Ada ve Rüzgar’ın evliliğini gözlemlemek için Ada’nın evini ziyaret eder. Ada ve Rüzgar, durumu idare edebilmek için Celal’in istediklerini yapmak zorunda kalır.

Yükselen yıldız Baht Oyunu dizisinde zor bir karar var! 7

‘Baht Oyunu’, yedinci bölümüyle 3 Ağustos Salı akşamı 20.00’de Kanal D’de…