Ana sayfa Dizi Magazin Haberleri Yağmur Tanrısevsin, Kalp Yarası dizisinde adeta büyük bir aşk yaşıyor!

Yağmur Tanrısevsin, Kalp Yarası dizisinde adeta büyük bir aşk yaşıyor!

tarafından ker_def

Yapımını Süreç Film’in üstlendiği, atv’de pazartesi akşamlarının vazgeçilmezi haline gelen ‘Kalp Yarası’, Hatay-Antakya’nın muhteşem coğrafyasında geçen hikayesi ile ekranların yeni fenomeni olmayı başardı. 4 yıl aradan sonra yeniden dizi setlerine dönüş yapan Yağmur Tanrısevsin de kariyeri açısından çok önemli bir hikayede hayranlarının karşısına çıkmaya başladı.

Dizinin Tomris Giritlioğlu’nun imzasını taşıyan hikayesinde atlar büyük önem taşıyor. Dizinin başrol oyuncularından Yağmur Tanrısevsin, çekimler öncesinde başladığı binicilik eğitimlerine setten arta kalan zamanlarında da devam ediyor. Her fırsatta soluğu at çiftliğinde alan güzel oyuncu, dizide Ferit karakterinin atı Fırtına olarak ekrana gelen ünlü yarış atı Farukhan ile özel bir bağ kurdu.

Yağmur Tanrısevsin, Kalp Yarası dizisinde adeta büyük bir aşk yaşıyor! 8

Atını çok seven ve duygusal bir bağ da kuran Yağmur Tanrısevsin, 4 yıllık aranın ardından ekranda yine etkileyici bir performans ortaya koyuyor.Güzel oyuncu, Ayşe karakterinde hem çok başarılı hem de böyle güçlü bir kadın karakteri ile ekrana dönmüş olmaktan da son derece memnun.

Yağmur Tanrısevsin, Kalp Yarası dizisinde adeta büyük bir aşk yaşıyor! 9

Atı Farukhan ile de yakından ilgilenen oyuncu, kurduğu özel bağ ile Kalp Yarası dizisini kendisi için farklı bir noktaya taşımış oldu. At binmeyi çok sevdiğini ve kendini geliştirmek için bulduğu her fırsatı değerlendirdiğini söyleyen Yağmur Tanrısevsin, Farukhan ile özel bir bağ kurduğunu belirtiyor.

‘Kalp Yarası’ beşinci bölümüyle 2 Ağustos Pazartesi atv’de.