Ana sayfa Sosyal Medya Yusuf Çim kariyerini zıplatacak bir dizi anlaşması yaptı!

Yusuf Çim kariyerini zıplatacak bir dizi anlaşması yaptı!

tarafından ker_def

TelevizyonGazetesi.com / Detay – Ünlü oyuncu Yusuf Çim, 2015’te yer aldığı Çilek Kokusu dizisindeki Burak karakteri ile birlikte ekranlarda boy göstermeye başladı…O tarihten bu yana da kendisini fazlasıyla geliştiren oyuncu, farklı projelerde bulunarak tecrübe kazandı.

İçimdeki Fırtına dizisinde Emre, Seven ne Yapmaz dizisinde Ozan, Servet dizisinde Can karakterlerini canlandıran oyuncu, bazı sinema filmlerinde de bulundu. Bu sezona İyi Günde Kötü Günde dizisinde Ediz karakteri ile başlayan Yusuf Çim, kısa süren bu yapımın ardından da Akrep’e katıldı.

Akrep dizisindeki Aras karakteri ile beğeni toplayan ve hayranlarını da mutlu eden bir performans ortaya koyan oyuncu, 26. bölümde final yapan projeden sonra yeni bir anlaşma daha yaptı.

TRT1 ekranlarında yayınlanacak olan yeni sezonun en iddialı dizilerinden birisi de Mevlana olacak. Timuçin Esen’in başrolündeki dizi için geniş bir ekip tarafından iddialı bir prodüksiyon hazırlanıyor.

Mevlana’nın hayatının anlatılacağı diziye çok önemli isimler de katıldı. Yusuf Çim, böyle güçlü ve büyük bütçeli bir dizide yer alarak kariyeri adına büyük bir zıplama yapabilir. Dizinin yurt dışında da ilgi görmesi bekleniyor ve Yusuf Çim’in ismini ülke dışında da duyurması için bir fırsat daha eline geçmiş olacak.

Yusuf Çim kariyerini zıplatacak bir dizi anlaşması yaptı! 7

Timuçin Esen, Kaan Yıldırım, Ahmet Mümtaz Taylan, Baki Davrak, Burç Kümbetlioğlu, Ushan Çakır, Mert Karabulut ve Mert Turak isimleri zaten netleşmişti. Son olarak İlker Aksum ile Yusuf Çim de ekibe katıldı…

Mevlana dizisi 2021-2022 sezonunun en iddialı birkaç dizisinden birisi olarak görülüyor. Yusuf Çim hayranları da canlandıracağı karakteri heyecanla bekliyor.