Ana sayfa Sosyal Medya Kahraman Babam’da izlediğiniz Ushan Çakır’ın bir büyük anlaşması daha var!

Kahraman Babam’da izlediğiniz Ushan Çakır’ın bir büyük anlaşması daha var!

tarafından ker_def

TelevizyonGazetesi.com / Detay – Canlandırdığı karakterlere anlam katan, akılda kalıcı olmasını sağlayan ve izleyicileri de her daim kendisine hayran bırakan isimlerden birisi de Ushan Çakır…2003 yılından bu yana oyunculuk performansları ile konuşulan Çakır, bugüne kadar birçok projede yer aldı.

Başrollerin aranılan isimlerinden olan oyuncu, Leyla İle Mecnun dizisindeki Arda karakteri ile sivrilmişti. Bugüne birçok farklı dizide, birbirinden farklı rollerde izlediğimiz oyuncu, kariyerinin zirvesinde bulunuyor.

Ufak Tefek Cinayetler dizisinde 13 bölüm yer alsa da Emre karakteri ile akılda kalan oyuncu, Avlu dizisinde da Tolga olarak izleyicileri şaşırtmıştı. Son dönemde üst üste projelerde yer alan Ushan Çakır, şimdilerde Kahraman Babam isimli Show TV dizisinde yer alıyor.

Haziran ayında yeniden başlayan dizide Cem karakteriyle izlediğimiz oyuncu yine başarılı performans ortaya koyuyor ve hayranlarını da peşinden sürüklüyor. Ushan Çakır’ın yeni sezon için çok önemli bir dizide yer aldığını da biliyor musunuz?

Kahraman Babam'da izlediğiniz Ushan Çakır'ın bir büyük anlaşması daha var! 7

TRT1 ekranlarında geniş bir kadro ile çekimlerine hazırlanılan Mevlana projesinde önemli karakterlerden birisini de Ushan Çakır canlandıracak. Yeni sezona damga vurması beklenen projede çok başarılı isimler buluştu.

Timuçin Esen, Kaan Yıldırım, Ahmet Mümtaz Taylan, Baki Davrak, Burç Kümbetlioğlu, İlker Aksum, Yusuf Çim, Mert Karabulut ve Mert Turak şu anda projede yer alması kesinleşen isimler.

Oyuncu kadrosu ile büyük dikkat çeken Mevlana dizisinin çekimlerine Konya’da başlanacak. Şirazi karakterinde izleyeceğimiz Ushan Çakır da Kahraman Babam’ın yanı sıra Mevlana dizisinde boy gösterecek.