Ana sayfa Dizi Haberleri Zalim İstanbul dizisine olan ilgi düştü!

Zalim İstanbul dizisine olan ilgi düştü!

tarafından ker_def

TelevizyonGazetesi.com / Detay – Koronavirüs pandemisi nedeniyle dizilere olan ilginin hızla düştüğü bir dönem yaşandı. Pandemi sürecinde birçok kanalda dizilerin yeni bölümleri yayınlanmadı. İstisnalar ise Kuruluş Osman ve Arka Sokaklar olarak duruyor. TRT1 dizileri yeni versiyonlarla devam etti ama pek de tatmin etmedi. Zalim İstanbul dizisinin yeni bölümleriyle ekrana dönüşü ilginin de azaldığının göstergesi oldu.

Pandemi döneminin en büyük kazananı kuşkusuz Acun Ilıcalı imzalı Survivor oldu. Birçok dizi izleyicisi ekranda alternatif programlar aradı, Survivor kazançlı çıkan yapım olarak dikkatleri çekti.

Zalim İstanbul’un 37. bölümü Pazartesi akşamı yayınlandı. Reytinglerin ise ne kadar düştüğü bir kez daha görüldü. 3 bölüm sonra final yapacak olan dizinin dönüşü birçok kişiyi mutlu etmiş olabilir. Ancak reyting sonuçları, dizilerin geri dönüşüne gösterilen ilginin azlığını da anlatıyor.

Zalim İstanbul, 37. bölümüyle birlikte Total’de 3.07 reytingle 6., AB’de 2.83 ile 4. ve ABC1’de 2.96 ile 4. sırada yer aldı. Oranlar düşük ama sıralamalar iyi. Yani yaz ekranında artık yaz dizilerinin iş yapacağını bu sonuçlardan anlayabiliriz.