Ana sayfa TV Programları Haziran ayında Disney Channel’da neler var?

Haziran ayında Disney Channel’da neler var?

tarafından ker_def

UYDUDA her zaman şifresiz yayınlanan aile eğlencesinin adresi Disney Channel, haziran ayında da birbirinden eğlenceli içeriklerini izleyicileriyle buluşturuyor. Disney Channel’ın efsane dizisi Hannah Montana, hafta sonları 19.15’te sevenleriyle buluşuyor. Yeni gelen oyuncularla birlikte yepyeni bir ekip olan Şahinler, şu ana kadar gördükleri en zorlu spor mücadelesine, yani Dünya Kupası’na katılıyor. Şahinler’in yeşil sahalardaki heyecan dolu mücadelesini anlatan “İlk 11” de 20 Haziran’dan itibaren hafta sonları saat 19.45’te Disney Channel’da. Teksas’tan New York’a iş bulmak için gelen ve çok zengin bir ailenin dört çocuğunun bakıcılığını üstlenen Jessie’nin başından geçenleri konu alan sevilen dizi Jessie, haziranda yayınlanacak sezon finali ile bir süreliğine veda edecek.

Arjantin’e taşınan Luna’nın burada yelken açtığı yeni hayatını konu alan Soy Luna’da heyecan yeni bölümleri ile devam edecek. Drakula’nın beş kazık üstüne oturtulmuş lüks işletmesi Otel Transilvanya’ya hoşgeldiniz! Otel Transilvanya Sakinleri yeni bölümleri ile 8 Haziran’dan itibaren Disney Channel’da. Disney Channel’ın efsane dizilerinden birisi daha ekranlara geri dönüyor.

İşte Disney Channel haziran ekranında öne çıkan içerikler:

HANNAH MONTANA

Disney Channel’ın efsane dizilerinden Hannah Montana geri döndü!

14 yaşında sıradan bir genç olan Miley ve onun diğer kimliği olan dünyaca ünlü pop yıldızı Hannah Montana! Miley’nin bu sırrını en yakın arkadaşları bile bilmiyor.

Miley Cyrus’ın başrolünde olduğu Disney Channel’ın efsane dizisi Hannah Montana hafta sonları 19.15’te Disney Channel’da.

3. SEZON: İLK 11

Şahinler takımı yeni sezon hazırlıklarını tamamladıysa taraftarlar tribündeki yerlerini alabilir! Ve işte karşınızda sahaların hızlı çocukları! Bu sezon hepsinden daha hızlı olacak, Şahinler, Dünya Kupası’nda mücadele edecek!

Ayrılan ve yeni gelen oyuncularla birlikte yepyeni bir ekip olan Şahinler, şu ana kadar gördükleri en zorlu spor mücadelesine, yani Dünya Kupası’na katılır. Bu arada, Álamo Seco’da yeni bir problem ortaya çıkar ve Gabo doğduğu yeri korumak için mümkün olan her şeyi yapmak zorunda kalır. Gabo futbolun zirvesine ulaşmak istiyorsa, geçmişiyle geleceği arasındaki bağı güçlendirmeli ve önüne çıkan bütün engelleri aşmalıdır.

İlk 11 yepyeni bölümleriyle Disney Channel’da! Eee ne duruyorsun hadi formaları hazırla!

İlk 11, 20 Haziran’dan itibaren yeni bölümleri ile hafta sonları 19.45’te Disney Channel’da!

SEZON FİNALİ: JESSIE

Teksas’tan New York’a iş bulmak için gelen Jessie bir anda çok zengin bir ailenin dört çocuğunun bakıcısı olarak işe başlar ve Ross ailesinin Central Park’ta milyonlarca dolarlık bir çatı katına taşınır. Ünlü bir film yönetmeni olan baba Morgan ve süper model olan anne Christina’nın 4 çocuğuna bakıcılık yapacak Jessie’nin aslında bu konuda hiç tecrübesi yoktur. 17 yaşındaki moda ve alışveriş düşkünü Emma, atletik ama çok da zeki olmayan Luke, spor ile hiç arası olmayan ama zeki kardeş Ravi ve 8 yaşındaki en küçük, çok tatlı ama biraz da acımasız Zuri’nin yeni bakıcıları Jessie ile olan maceralarını kaçırmayın.

14 Haziran Pazar 3. Sezon finali ile veda edecek Jessie hafta sonları 19.45’te 2 bölüm art arda Disney Channel’da!

SOY LUNA

Soy Luna yeni bölümleri ile devam ediyor!

Luna Valente, Cancun Meksika’da onu evlat edinen ebeveynleri Miguel ve Monica ve en iyi arkadaşı Simon ile birlikte mutlu ve sıradan bir hayat yaşamaktadır. Cancun’da hem okula devam etmekte ve hem de yarı zamanlı olarak paten ile fast-food dağıtımı yapmaktadır.

Fakat aniden hayatı beklenmedik bir şekilde değişir ve ailesinin çalıştığı konağın yeni sahibi Sharon Benson onlara reddedemeyecekleri bir teklif sunar.

Hep birlikte Arjantin’e taşınırlar ve Luna ülkenin en iyi okullarından South Blake College ‘da okumaya başlar. Luna bir anda kendini, büyük bir şehirde, farklı insanlarla dolu yeni, zenginlerin okulunda bulur. Luna’nın yeni hayatında İtalyan bir diplomatın oğlu olan etkileyici Matteo ve yeni ev sahibinin kızı Ambar ile da uğraşması gerekecek. Ama azim ve coşku ve paten sevgisi ile yeni arkadaşlar edinecek, sesini bulacak, ilk aşkıyla tanışacak ve gerçek kimliğini keşfedecek.

Soy Luna’nın yeni bölümler pazartesiden perşembeye 19.45’te Disney Channel’da!

YENİ SEZON : OTEL TRANSİLVANYA SAKİNLERİ

Drakula’nın beş kazık üstüne oturtulmuş lüks işletmesi Otel Transilvanya’ya hoşgeldiniz!

Drakula’nın kızı Mavis ve üç yakın arkadaşı rahat bir tatil geçirmeniz için hizmetinizde.

Seri, Drakula’nın kızı Mavis ve üç yakın arkadaşı Hank N Stein, Pedro ve Wendy Blob’un gençlik yıllarına odaklanıyor. Bu süreç boyunca Mavis’in babasına sahip olduğu özel yeteneklerini göstermek için elinden geleni yapacağından şüphe yok.

2. sezon Cadılar Bayramı’ndan bir önceki gece, Mavis ve arkadaşları korku içinde kalmak istemesi ile Pedro televizyon kumandasına şeker sihri yapıp, Mavis’in kendini televizyonun içinde bulması ile başlıyor.

Otel Transilvanya Sakinleri 2. sezon yeni bölümleri ile 8 Haziran’dan itibaren hafta içi her gün 12.30’da Disney Channel’da.