Ana sayfa Dizi Haberleri Zalim İstanbul dizisinde büyük olayın fitili ateşlendi!

Zalim İstanbul dizisinde büyük olayın fitili ateşlendi!

tarafından ker_def

TelevizyonGazetesi.com / Detay – Kanal D ekranında Pazartesi akşamları yayınlanmakta olan Zalim İstanbul dizisinin yeni bölümünde Cenk’ten eşi Cemre’ye büyük bir itiraf var…Ceren’in bebeğinin kendisinden olduğunu söyleyen Cenk, büyük olayların fitilini de ateşlemiş oldu.

Fikret Kuşkan (Agah Karaçay), Deniz Uğur (Seher Yılmaz), Mine Tugay (Şeniz Karaçay), Ozan Dolunay (Cenk Karaçay), Simay Barlas (Damla Karaçay), Berker Güven (Nedim Karaçay), Bahar Şahin (Ceren Yılmaz), Sera Kutlubey (Cemre Yılmaz), İdris Nebi Taşkan (Civan Yılmaz)’ın kadrosunda yer aldığı Zalim İstanbul dizisinin yeni bölümünde dananın kuyruğu kopacak.

Öleceklerini düşünen Cenk, Cemre’ye önce aşkını, sonra Ceren’in çocuğunun babası olduğunu itiraf ediyor! Nedim, Cemre ve Cenk’i düştükleri durumdan kurtarıyor ve hastaneye kaldırılıyorlar. Sonrası belli değil.

Agah bu işte Şeniz’in parmağının olup olmadığını araştırıyor ve silahlar çekiliyor. Nedim’in ikisini de kurtarması izleyicileri mutlu etti. Cemre’nin her şeyi öğrenmesi de önemli bir gelişmeydi.

İşte dizinin 17 Şubat Pazartesi akşamı yayınlanacak olan 31. bölüm fragmanı: