Ana sayfa Dizi Haberleri Yasak Elma dizisinde yükseliş sona erdi, şimdi düşüşü izleyeceğiz!

Yasak Elma dizisinde yükseliş sona erdi, şimdi düşüşü izleyeceğiz!

tarafından ker_def

TelevizyonGazetesi.com / Detay – Yasak Elma dizisinin Pazartesi akşamları izleyicileri eğlendiren ve keyiflendiren bir yapım olduğunu sosyal medyadaki yorumlardan görebilirsiniz. Talat Bulut, Şevval Sam, Eda Ece, Nesrin Cavadzade, Tuvana Türkay, Şafak Pekdemir, Barış Kılıç gibi isimleri buluşturan Yasak Elma dizisinde 68.bölüm 10 Şubat Pazartesi akşamı ekrandaki yerini aldı.

Dizinin bu bölümünde önemli gelişmeler ekrana geldi.Bunlardan birisi de Yıldız ile Halit’in protokol yaparak boşanmasıydı… Leyla ile Halit’i yakalayan Yıldız için bu son damla oldu ve boşanma gerçekleşti.

Yasak Elma dizisinde bu sahneye kadar Talat Bulut’un canlandırdığı Halit karakterinin yükselişini izlemiştik. Yani güçlüydü, zekiydi, başarılıydı, kadınlar onun bu özelliklerine kendini kaptırmış idi…

Ancak Yasak Elma dizisinin 3. sezon başlarında yayınlanan fragmanında Yıldız’ın bir Vip araç ile otobüs durağına geldiğini ve Halit’in de orada perişan bir halde olduğu, evsiz kaldığı görülmüştü.

Yasak Elma dizisinde yükseliş sona erdi, şimdi düşüşü izleyeceğiz! 7

Yasak Elma hayranları Halit’in bu noktaya nasıl geleceğini merakla bekliyor. Yıldız ile Halit boşanmasına kadar güçlü ve kudretli olan Halit, bakalım nasıl evsizler kervanına katılacak.