Ana sayfa Sosyal Medya Zalim İstanbul’da uzattıkça uzatıyorlar, izleyicinin tepkisini çekiyorlar!

Zalim İstanbul’da uzattıkça uzatıyorlar, izleyicinin tepkisini çekiyorlar!

tarafından ker_def

TelevizyonGazetesi.com / Detay – Kanal D ekranında izleyicilerle Pazartesi akşamları buluşmakta olan Zalim İstanbul dizisinde son haftalarda bir türlü çözülmeyen aşk meşk işleri izleyicileri canını sıkıyor. Fikret Kuşkan, Deniz Uğur, Mine Tugay, Bahar Şahir, Berker Güven, Ozan Dolunay, Simay Barlas, Sera Kutlubey gibi önemli isimleri buluşturan dizinin 30 bölümü geride kaldı. Senaryo konusunda sıkıntılarını sosyal medyada yazmakta olan dizinin sıkı takipçileri, önemli eleştiriler getiriyor.

Cemre ve Cenk ile Nedim ve Ceren çiftlerinin birbirlerini severek bir araya gelmedikleri biliniyor. Cenk aslında Ceren’i hamile bırakan kişiydi. Sonra ne oldu Şeniz’in oyunu ile Nedim ile Ceren evlendi. Ardından da Nedim’e aşık olan Cemre ile Cenk evliliği yaşandı.

Şimdi ise durumlar değişti. Cenk, Cemre’ye aşık oldu ve bunu 31. bölümde itiraf edecek. Aynı şekilde Nedim de Cemre’yi istiyor. Cemre – Nedim çiftinin büyüsüne bir dönem kapılan Zalim İstanbul hayranları neler olacağını merakla bekliyor ama bu aşk üçgeninde senaristler durumu uzattıkça uzatıyor. İşte bu da rahatsızlık yaratıyor.

Sosyal medyadaki bazı yorumlar şöyle:

“Şeytan üçgeni gibi aşk. Kimin eli kimin cebinde belli değil.”

“Senarist tam dayaklıksın. Ne oldu bunu da itiraf ettirdin.Bakalım haftaya Cemre kiminle aşk yaşayacak. Cemre’yi keko yaptınız iyice yeter.”

“Olarlar ilerlemiyor aynı şeyleri ısıtıp ısıtıp önümüze koyuyorsunuz.”

“Her bölüm ayrı terane senarist CemCen ve CemNed’cileri kaybetmemek için uzattıkça uzatıyor, yeter 30 bölümdür sıktı.”