Ana sayfa Dizi Haberleri Zor Sevda 12 Haziran Özeti 30. Bölüm (Tanver Zoya’yı Bıçaklamaya Çalışıyor)

Zor Sevda 12 Haziran Özeti 30. Bölüm (Tanver Zoya’yı Bıçaklamaya Çalışıyor)

tarafından zk zk

zorsevda (24)

Zor Sevda geçen bölümünde Razia ile Badibi arasında yaşanan taht kavgalarına şahit olmuştuk. Bu kavgadan şimdilik Badibi üstün gelmiştir. Ancak Razia Tanver ile birlikte planlarına devam etmektedir.
Zor Sevda 30. Bölüm Özeti

Zoya nişan günü giyeceği sarinin delik olmasından dolayı şaşkındır. Sarisini değiştirmek için dışarı çıkar. Dışarda Ayan ile çarpışırlar. Ayan ile çarpıştıkları sırada sarinin olduğu çantada fırlar. Ayan ile bir müddet tartışırlar. Zoyan’ın Asad ile evlenecek olmasını şaşkınlıkla karşılar. Ayan benim gibi Asad da zoraki evleniyor deyince Zoya sinirlenir. Ayan ise bu evliliğin bir çıkış yolu olduğunu düşünmektedir.

Bütün konuklar Zoya’yı merak etmektedir. Dilşat ve Nazma Zoya’yı aramalarına rağmen bulamazlar. Tanver onun konukların karşısına çıkamayacağını düşünmektedir. Sonunda Asad Zoya’nın odasına gider ve onu çağırır. Zoya’da dışarıdan yeni gelmiş ve gizlice içeri girmiştir. Asad herkes seni bekliyor hemen hazırlanıp gel der. Zoya ise altına bir kot pantolon üstüne de gömlek tarzı bir şey giyip içeri giriyor. Onu görenler dalga geçmeye başlarlar. Dilşat ise modernlikten bahsetmektedir. Tanver için için sevinmektedir.