Ana sayfa Sosyal Medya Zuhal Olcay’ın Haluk Bilginer’li paylaşımı sosyal medyayı salladı!..

Zuhal Olcay’ın Haluk Bilginer’li paylaşımı sosyal medyayı salladı!..

tarafından sevda

TelevizyonGazetesi.com / Detay -Şimdilerde Star TV’de yayınlanan Gecenin Ucunda adlı dizide rol alan usta oyuncu  Zuhal Olcay, sosyal medya hesabından yaptığı paylaşımda; eski eşi Haluk Bilginer’le yıllar sonra tekrar tiyatro sahnesinde buluşacağını duyurdu. İkili, Kel Şarkıcı adlı oyunu sahneleyecek.

Zuhal Olcay’ın bu paylaşımı hayranlarından ve sanatçı dostlarından yoğun ilgi gördü. İki usta oyuncuyu 19 yıl sonra tekrar aynı sahnede buluşturacak olan Kel Şarkıcı adlı oyun, Zuhal Olcay ve Haluk Bilginer’in 1999 yılında birlikte kurduğu; çiftin ayrılığının ardından Bilginer’in ilgilendiği Oyun Atölyesi tarafından sahneye konacak.

Oyuncu Veda Yurtsever, sosyal medyada çok konuşulan ve binlerce beğeni alan gönderiye, “Ah nasıl güzelleşti akşamım” yorumunu yaparken Ayşe Tolga da “Efsanesiniz” yorumunda bulundu. Derya Baykal ve Müjgan Ferhan Şensoy da kalp emojileriyle paylaşıma kayıtsız kalmadı.

Zuhal Olcay'ın Haluk Bilginer'li paylaşımı sosyal medyayı salladı!.. 7

Zuhal Olcay ve Haluk Bilginer çifti 1992’de evlenmiş, 2004’te boşanmıştı. İkili bugüne kadar, Aldatma, Kankardeşler, Histeri ve Balkon gibi oyunlarda birlikte sahneye çıkmıştı.

İkiliyi yıllar sonra tekrar aynı sahnede buluşturacak olan Kel Şarkıcı, Fransız Eugène Ionesco tarafından 1950’de yazılıp, 1957’de tekrar ele alındı. O tarihten bugüne dünyanın her yerinde oynandı. Oyun II. Dünya Savaşını izleyen yıllarda yeni arayışların içinden çıkan, geleneksel tiyatronun hiçbir unsurunu barındırmayan tiyatronun ilk örneği olarak biliniyor.