Ana sayfa Dizi Haberleri Sadakatsiz gibi muhteşem bir diziden sonra Cansu Dere hayranlarını meraklandıran bir dizi var!

Sadakatsiz gibi muhteşem bir diziden sonra Cansu Dere hayranlarını meraklandıran bir dizi var!

tarafından ker_def

TelevizyonGazetesi.com / Detay – Ünlü oyuncu Cansu Dere, kariyerinin en iyi projelerinden birisi olarak anılan Sadakatsiz dizisiyle iki sezona damgasını vurdu. BBC formatı olan Doctor Foster’dan uyarlanan Sadakatsiz dizisi, dünya çapında sevilen bir yapım haline geldi.

Özellikle İspanya ve Latin Amerika ülkelerinde milyonlarca izleyiciyi etkilemeyi başaran Sadakatsiz dizisi sayesinde hem Cansu Dere hem de partneri Caner Cindoruk muazzam bir ilgiyle karşılaştı.

İspanya’da çeşitli davetler alan ve kendini yurt dışında da gösteren Cansu Dere için 2023 yılı yine çok konuşulacağı bir dönem olabilir. Çünkü, ödüllü dizi Şahsiyet’in ikinci sezon çekimleri yakında başlıyor. Henüz yeni sezon ile ilgili bilgiler ortada yok. Kimlerin başrolde yer alacağı bilgisi de bulunmuyor. Ancak Cansu Dere hayranları Şahsiyet dizisinin ikinci sezonunun çekileceği ortaya çıkınca büyük heyecan yaşadı.

Sadakatsiz gibi muhteşem bir diziden sonra Cansu Dere hayranlarının meraklandıran bir dizi var! 15

Haluk Bilginer’in bir ilke imza atarak ülkemize Emmy ödülünü getirdiği Agâh Beyoğlu karakteri ile Şahsiyet dizisi dünyanın birçok noktasında fark edilen bir yapım olmuştu.

Bir döneme damgasını vuran Şahsiyet dizisinin ikinci sezonu için hazırlıklar yoğun bir şekilde devam ediyor. Onur Saylak ve Hakan Günday’ın ikinci sezon için yaptığı çalışmalar hayranlar tarafından merakla bekleniyor.

İlk sezonda Haluk Bilginer, Cansu Dere, Metin Akdülger, Şebnem Bozoklu ve Hüseyin Avni Danyal gibi önemli isimler dizide yer almıştı. İkinci sezonda kimlerin olacağı merakla bekleniyor.

Sadakatsiz gibi muhteşem bir diziden sonra Cansu Dere hayranlarının meraklandıran bir dizi var! 16

Yeni sezonda Cansu Dere’nin canlandırdığı Nevra karakterinin de hikayede olmasını çok isteyen dizi hayranları, gelecek haberleri bekliyor.

Sadakatsiz projesi ile son 2 yılda büyük popülerlik elde eden ve ismini yurt dışında daha geniş kitlelere duyuran Cansu Dere’nin yeni yılda kariyerinde hangi adımları atacağını da hayranları çok merak ediyor.

Haluk Bilginer’in Şahsiyet dizisinde yine başrolde yer alması kesin ama ona eşlik edecek olan kadroda kimler olacağı konusu henüz netlik kazanmadı. Birçok Cansu Dere hayranı, ünlü oyuncuyu yine Şahsiyet dizisinde görmek istiyor. Bakalım senaristler nasıl bir dünya yaratacak ve bu yeni Şahsiyet evreninde kimler yer alacak? Bilgiler ulaştıkça paylaşmayı sürdüreceğiz.