Ana sayfa Dizi Haberleri Kırgın Çiçekler ile parlayan Hazar Motan, 2023’te yeni dizisiyle bir kez daha yıldızını parlatacak!

Kırgın Çiçekler ile parlayan Hazar Motan, 2023’te yeni dizisiyle bir kez daha yıldızını parlatacak!

tarafından ker_def

TelevizyonGazetesi.com / Detay – Genç oyuncu Hazar Motan, 2014 yılından bu yana setlerde yer alıyor ve geniş bir hayran kitlesi tarafından takip ediliyor. Özellikle Kırgın Çiçekler dizisinde çok başarılı bir performans ortaya koyan Motan, canlandırdığı Cemre karakteri ile milyonların gönlüne girmeyi başardı.

2015 ile 2018 yılları arasında yayınlanan ve unutulmazlar arasına giren Kırgın Çiçekler dizisinden sonra Hazar Motan bir süre ortalıkta görünmedi. Can Kırıkları ve Kanunsuz Topraklar isimli iki diziyle tecrübe kazanan oyuncu, 2023 yılında en etkili çıkışı yapacak dizilerden birisiyle birlikte tekrar ekranlara dönüş yapacak.

Kırgın Çiçekler dizisi döneminde olduğu gibi yine ön plana çıkması beklenen genç oyuncu, Veda Mektubu isimli Kanal D dizisinin kadrosunda yer alıyor.

2023 yılının ilk günlerinde dizinin ekibi sete çıkarak çekimlere başlayacak. Senaryosunu dram projelerinin usta senaristlerinden Mahinur Ergun’un yazmakta olduğu dizide çok etkili bir oyuncu kadrosu buluştu.

Kırgın Çiçekler ile parlayan Hazar Motan, 2023'te yeni dizisiyle bir kez daha yıldızını parlatacak! 7

Nurgül Yeşilçay, Bennu Yıldırımlar, Selim Bayraktar gibi birbirinden etkileyici oyuncuların başrolünde yer aldığı dizide genç isimler de çok dikkat çekecek.

Duy Beni dizisiyle yıldızını parlatan Rabia Soytürk ile son dönemin sevilen isimlerinden Emre Kıvılcım ile birlikte Hazar Motan’ı da izleme fırsatını bulacaksınız.

Beste karakterini canlandıracak olan Hazar Motan, hikayede Nurgül Yeşilçay’ın canlandırdığı Alanur karakterinin kızı olarak izleyici karşısına çıkacak. Mutsuz bir evliliği olan Beste karakterinin duygusal kırılmalarını ortaya çıkarmak, genç oyuncunun yeteneklerini bir kez daha göstermesini sağlayacak gibi gözüküyor.