Ana sayfa Dizi Magazin Haberleri Zuhal Topal’ın programındaki damat adayı Birkan Key’i şoke eden cinayet!

Zuhal Topal’ın programındaki damat adayı Birkan Key’i şoke eden cinayet!

tarafından ker_def
Zuhal Topal’ın evlendirme programına katılan damat adayı Birkan Key’in acı günü!

Bir dönem Zuhal Topal’ın evlendirme programıyla tanınan damat adayı Birkan Key, Adana’da yapılan fuhuş operasyonunda gözaltına alındığı haberleri ile Şubat ayında medyaya yansımıştı.

Birkan Key, bu sefer ise acı bir gelişmeyle gündeme geldi.

Evlendirme programlarının ünlü damat adayı Birkan Key’in ablası Kader Key (38) İstanbul Bahçelievler’de sabah vakti silahla öldürüldü.

Sabah Gazetesi’nden Mustafa Kaya’nın haberine göre geçen cumartesi akşamı yaşanan olayda, eşinden ayrılan Kader Key, çocuklarına bakabilmek için girdiği işinden çıkmış evine gidiyordu.

Zuhal Topal'ın programındaki damat adayı Birkan Key'i şoke eden cinayet! 7

Takip edildiğinden habersiz olan kadın, daha önce aralarında ilişki olduğu iddia edilen Uğur G. tarafından durduruldu.

Kıskançlık yüzünden çıktığı öne sürülen tartışma sırasında Uğur G. kadını silahla öldürdü. Uğur G. tutuklandı.

Olayın ardından konuşan Birkan Key, “Acımız büyük. Akşam saat 8-9 sıralarında olay gerçekleşiyor. Polisten aldığımız bilgiye göre, ablam sokak ortasında kurşunlanarak öldürülüyor. Bu olayın aydınlatılmasını istiyorum. Şu an konuşurken içim titriyor. Konuşamıyorum. Artık bu kadın cinayetlerine dur denilmesi gerekiyor. Yani bu ne demek? Bir kadının altı el kurşunlanarak öldürülmesi ne demek? Bu bir cahiliyet olamaz. Bu zalimlik, zulüm nedir yani? Artık bu kadın cinayetleri dursun, ne olursunuz dursun. Elinizi ayağınızı öpüyorum, dursun. Artık istemiyoruz. Ben ablamı kaybettim, başka kimse anasını bacısını kaybetmesin. Herkes anasına bacısına sahip çıksın arkadaşlar. Ha, biz sahip çıksak da görüyorsunuz, sokakta gezerken anamızı bacımızı katlediyorlar. Biz nasıl bir ülke olduk?” diye konuştu. Olayla ilgili açılan soruşturma sürüyor. dedi.