Ana sayfa Sosyal Medya Zümrüdüanka dizisinde patlama yapan Pelin Abay, TRT1 dizisiyle yıldızını parlatacak!

Zümrüdüanka dizisinde patlama yapan Pelin Abay, TRT1 dizisiyle yıldızını parlatacak!

tarafından ker_def

TelevizyonGazetesi.com / Detay – 2018 yılında yayınlanan Gülizar isimli Nurgül Yeşilçay’ın başrolündeki dizide Fatoş karakterine hayat veren genç oyuncu Pelin Abay idi… Vatanım Sensin dizisinde Handan karakteri ile de görünen Abay, ayrıca Atiye dizisinde de kısa bir rolde yer aldı.

Ancak Pelin Abay isminin geniş kitleler tarafından tanınması Fox Tv’nin sevilen dizisi Zümrüdüanka’da gerçekleşti. Ceren Yılmaz ile Alp Navruz’u başrolde buluşturan dizide Suhandan karakterine hayat veren oyuncu, zorluklarla dolu bir aşk öyküsünde yer aldı ve başarılı performansıyla da dizi hayranlarını mest etti.

Zümrüdüanka ile adeta patlama yapan Pelin Abay, hikayede Doğukan Güngör’ün canlandırdığı Hamit ile Suhandan aşkıyla sosyal medyada da çok konuşuldu… Abay başarısını TRT1 dizisine transfer olarak da kanıtladı…

Dünya Hali isimli yeni TRT1 dizisinde Pelin Abay başrolü kaptı.. Caner Şahin ile partner olan Abay için şimdi ismini parlatma zamanıdır… Tolga Tekin, Ayfer Tokatlı, Hakan Emre Ünal ve Ozan Çelik’in de kadrosunda yer aldığı Dünya Hali dizisinin çekimlerine de başlandı.

Geçtiğimiz yıl yayınlanan Tutunamayanlar dizisinin de yapımcısı olan Neden Film tarafından hazırlanan dizi, TRT1 ekranlarının yeni yapımlarından birisi olacak.

Setten ilk paylaşım da Caner Şahin’in instagram hesabından geldi.

Zümrüdüanka dizisinde patlama yapan Pelin Abay, TRT1 dizisiyle yıldızını parlatacak! 7