Ana sayfa Sosyal Medya Demet Özdemir reklam stratejisi ile adeta ders veriyor!

Demet Özdemir reklam stratejisi ile adeta ders veriyor!

tarafından ker_def

TelevizyonGazetesi.com/ Analiz Özel – Türk dizileri sayesinde sadece ülkemizde değil, dünyanın birçok ülkesinde tanınan isimlerden birisi de Demet Özdemir. Oyuncu son yıllarda özellikle Güney Amerika ve Batı Avrupa ülkelerinde en çok konuşulan kadın Türk yıldızlardan birisi konumunda.

İtalya’da da Erkenci Kuş dizisiyle büyük bir popülerlik kazanan ve son yıllarda milyonlarca yabancı hayranı ile adeta gövde gösterisi yapan bir Demet Özdemir gerçeği ile karşı karşıyayız.

Ünlü oyuncunun her attığı adım haber değeri taşıyor ve milyonlar onu takip ediyor. Tabii ki bu durum da reklam sektörünün büyük dikkatini çekiyor. Demet Özdemir’in hayatının içine yerleştirilen reklamlar, oyuncunun instagram paylaşımları ile milyonların gözünün önüne getiriliyor.

Demet Özdemir, bazen direkt reklam yapıyor ama çoğu zaman hayatının içindeki ürünleri yansıtıyor. Yani sadece reklam yapmıyor aynı zamanda o markaların da müşterisi gibi bir konumda bulunuyor.

Saç bakımından kıyafete kadar farklı alanlarda farklı firmalarla anlaşmaları olan oyuncunun instagram hesabı sadece hayatından detayların verildiği bir platform değil. Aynı zamanda Demet, hayatının içine yerleştirdiği markalarla üst üste reklamlar da yapıyor.

Saç bakımıyla ilgili birçok mesaj yayınlayan oyuncu, kullandığı ürünleri göstererek hayranlarına da bu markaları tanıtıyor.

Demet Özdemir reklam stratejisi ile adeta ders veriyor! 5

Şu sıralarda tatilde bulunan oyuncunun bir alışveriş internet portalı için yaptığı reklam çalışması da aslında hayatının içinden bir manzaradan farksız…

Demet Özdemir mesajında şöyle diyor: “Tam tadına varamadan havalar bozdu. Hazır günündeyken yakın zamandan bir #tbt yapalım. Plaj şıklığı için ihtiyaç duyacağınız her şey linkte. Kadın emeği ile üretilen çantaları esgeçmeyin derim.”

Demet Özdemir reklam stratejisi ile adeta ders veriyor! 6