Ana sayfa Dizi Haberleri Leyla ile Mecnun’dan sonra Ahmet Mümtaz Taylan’a yeni teklifler!

Leyla ile Mecnun’dan sonra Ahmet Mümtaz Taylan’a yeni teklifler!

tarafından ker_def

TelevizyonGazetesi.com / Detay – Bir döneme damgasını vuran Leyla ile Mecnun dizisinin yeniden çekileceği ve Exxen platformunda yayınlanacağı ortaya çıkmıştı. Yönetmen Onur Ünlü uzun ve meşekatli bir çalışmadan sonra tüm ekip arkadaşlarını ikna etti.

Cengiz Bozkurt ile Köksal Engür’ün ikna süreçlerinin bir hayli zaman alması dikkat çekerken, tüm eski oyuncuların yenilenen projede yer alacak olması da büyük bir başarı olarak görülüyor. Ahmet Mümtaz Taylan da dizinin kadrosunda ve yeni dönemde İskender olarak da izleyicilerin karşısında olacak.

Taylan’ın önündeki projeler bir hayli fazla . Mevlana isimli TRT1 dizisinde de yer alan Taylan’a ayrıca Show TV’nin iddialı yeni dizisinden de teklif gitti.

Murat Yıldırım’ın isminin geçtiği Aziz isimli dönem dizisinden gelen teklife Taylan’ın ne yanıt vereceği merakla bekleniyor. Yeni sezonda Show TV’nin çok iddialı dizilerinden birisi olması beklenen Aziz için görüşülen bir başka oyuncu ise Fırat Tanış oldu.

Geride bıraktığımız sezon hem Arıza dizisinde Haşmet karakteri ile Show TV’de bulunan Ahmet Mümtaz Taylan, ayrıca Exxen’de yayınlanan Ölüm Zamanı dizisinde de bulundu.