Ana sayfa Sosyal Medya Zümrüdüanka’da tepki çeken Gökçe Eyüboğlu, yeni dizisini yine Fox TV’de buldu!

Zümrüdüanka’da tepki çeken Gökçe Eyüboğlu, yeni dizisini yine Fox TV’de buldu!

tarafından ker_def

TelevizyonGazetesi.com / Detay – Dizi hayranları Gökçe Eyüboğlu ismini Kadın isimli 3 sezon süren Fox TV dizisinde aklına yazmıştı… Eyüboğlu, hayat kadını Ceyda rolünü o kadar başarılı canlandırdı ki, adeta bu dizi sayesinde kariyer patlaması yaşadı…

Kadın dizisinden sonra oyuncunun ikinci sezonda katıldığı Zümrüdüanka dizisindeki performansı çok eleştirildi. Deniz karakterinin hikayede pek sevilmemesi de izleyicilerin olumsuz yorumlarının fazla olmasının nedeniydi… Gökçe Eyüboğlu ise Ocak ayında final yapan dizinin yanı sıra Fatma isimli Netflix yapımında da Bayram’ın asistanı olarak yerini almıştı…

Oyuncu ayrıca Ölüm Kime Yakışır isimli dijital dizi projesinin de kadrosunda yer alan isimlerden birisi… Gökçe Eyüboğlu’nun yeni sezonda televizyon ekranında yer alıp almayacağı da merakla bekleniyordu.

Zümrüdüanka'da tepki çeken Gökçe Eyüboğlu, yeni dizisini yine Fox TV'de buldu! 7

Oyuncu, yeni projesini seçti ve hazırlıklara da başladı. Kendisine gelen teklifler arasında The Split uyarlaması olan Ayrılık’ı tercih eden Eyüboğlu, yeni sezonda yine Fox TV ekranında hayranları ile buluşacak. Oyuncunun hem Kadın hem de Zümrüdüanka dizileri ile Fox TV’de uzun süre yer almasının ardından, yeni dönemde yine aynı ekranda yayınlanacak Ayrılık dizisini tercih etmesi de ilginç bir tesadüf oldu.

Dizi için daha önce Sumru Yavrucuk, Gökçe Bahadır ve Yiğit Kirazcı ile anlaşmalar yapılmıştı. Gökçe Eyüboğlu’nun yanı sıra hikayeye Tülin Ece de katıldı..

Kulislere yansıyan bilgilere göre Gökçe Eyüboğlu, Gökçe Bahadır ve Tülin Ece hikayede 3 kardeş karakterine hayat verecek.