Ana sayfa Sosyal Medya Kuruluş Osman ve Çukur dizilerinden sonra Uğur Aslan yine ballı bir dizi anlaşması yaptı!

Kuruluş Osman ve Çukur dizilerinden sonra Uğur Aslan yine ballı bir dizi anlaşması yaptı!

tarafından ker_def

TelevizyonGazetesi.com / Detay – Uğur Aslan, 2000’li yılların başlarından itibaren setlerde yer alan oyunculardan birisi… Gümüş dizisindeki Orhan karakteri ile öne çıkan oyuncu, Yer Gök Aşk projesinde ise Cüneyt karakteri ile akıllara yazılmıştı.

Karadayı dizisinin İsmail’i olarak ekranda boy gösteren oyuncu, Kara Sevda gibi yine çok izlenen bir dizide Zehir karakterinde yer aldı. Siyah Beyaz Aşk’ta Cem Çınar olarak izlediğimiz oyuncu, son dönemde yine iddialı dizilerin bir parçasıydı.

Kuruluş Osman dizisinde Nizameddin olarak izlediğimiz Uğur Aslan, son olarak Çukur dizisine Emir olarak katılmış ve kısa bir süre yer almıştı… Uğur Aslan, bir yıllık suskunluğun ardından yeniden dizi setlerine dönme kararı aldı.

Bugüne kadar çok etkili dizilerde iyi roller canlandırarak ününe ün katan Uğur Aslan’ın yeni dizisi Yargı dizisi oldu. Sema Ergenekon’un senaryosunu yazdığı ve hukuk çatışmalarını ele alacak Yargı dizisinde Uğur Aslan’ı bir polis karakterinde izleyeceksiniz.

Pınar Deniz ile Kaan Urgancıoğlu’nun başrolünde yer aldığı dizi Kanal D’de yayınlanacak. Ali Bilgin’in yönetmenliğini yaptığı Yargı dizisinin çekimlerine ise İstanbul civarında Ağustos ayında başlanacak.

Pınar Deniz’in avukat ve Kaan Urgancıoğlu’nun savcı karakterlerini canlandıracakları dizi, gerilimli hikayesi ile yeni sezonun en etkileyici yapımlarından birisi olacak.