Ana sayfa Sosyal Medya Zümrüdüanka’dan sonra Alp Navruz’a sürpriz dizi teklifi

Zümrüdüanka’dan sonra Alp Navruz’a sürpriz dizi teklifi

tarafından ker_def

TelevizyonGazetesi.com/ Detay – Ünlü oyuncu Alp Navruz, 3-4yıllık süreçte 160 bölüme yakın dizi setlerinde yer aldı. Bu süreçte ise projeden projeye geçerken dinlenme süreleri ya çok kısaydı ya da hiç yoktu.

Aşk Laftan Anlamaz ile başladığı yolculukta, Fazilet Hanım ve Kızları dizisinde Sinan karakteri ile beğenilen oyuncu, ardından Elimi Bırakma dizisinde Cenk olarak çok sevilmişti. Son olarak ise Zümrüdüanka dizisiyle Fox TV ekranında yer alan Alp Navruz, Ocak ayının başında ise yapıma veda etmişti.

Zümrüdüanka’nın finalinin ardından çok yorulduğunu ve 160 bölüme yakın dizi çekimlerinde yer aldığını, bu süreçte de çok fazla dinlenme fırsatı bulamadığını söyleyen ünlü oyuncu, bir süre dinleneceğini açıklamıştı. Ancak Alp Navruz’un dinlenme sürecinin uzun olmaması bekleniyor…

Ünlü oyuncuya hazırlıkları başlayan yeni bir diziden teklif var. Hem de Kanal D için hazırlanan bir dizi bu. Gazeteci Birsen Altuntaş’ın kulis bilgisine göre ünlü oyuncu ARC Film imzalı projeden teklif almış durumda.

Baht Zamanı isimli yeni dizi için görüşmeler yapan Navruz’a başka dizi teklifleri de var.

Ünlü oyuncunun hayranları da gelecek olan yeni haberi bekliyor.