Ana sayfa Dizi Haberleri Zümrüdüanka’dan sonra Hatice Aslan’ın yeni dizi projesi belli oldu

Zümrüdüanka’dan sonra Hatice Aslan’ın yeni dizi projesi belli oldu

tarafından ker_def

TelevizyonGazetesi.com / Detay – Usta oyuncu Hatice Aslan, bugüne kadar rol aldığı projelerle akıllarda yer alan güçlü bir isim… Usta oyuncu uzun yıllardır da dizilerde birbirinden farklı karakterlere hayat verdi. 1993 yılında Ferhunde Hanımlar isimli dizideki Necla karakterinden bugüne, Hatice Aslan, sayısız projede rol aldı.

Kınalı Kar dizisinde Leyla, En Son Babalar Duyar da Hülya, Lale Devri’nde Zümrüt, Ayrılsak da Beraberiz de Mehveş, Kuzgun dizisinde Meryem karakterleri ile iz bırakan oyuncu, en son Zümrüdüanka dizisinde Ülfet karakterine hayat vermişti.

Her role bürünebilen, karakterin duygularını izleyicilere geçirmekte oldukça usta olan Hatice Aslan’ın yeni dizisi de belli oldu. TV100’den Birsen Altuntaş’ın haberine göre ünlü oyuncu, yaz ayları için hazırlanmakta olan Camtavanlar isimli dizinin kadrosuna katıldı.

OJO Pictures imzalı Camtavanlar dizisinin hazırlıkları yoğun tempoda sürüyor. Kubilay Aka’nın başroldeki arkadaşının Bensu Soral olduğu da geçen hafta ortaya çıkmıştı.

Önümüzdeki günlerde sete çıkması beklenen dizinin kadrosuna Hatice Aslan dahil olan son isim oldu.

Camtavanlar, kadınların iş yerinde gördüğü ayrımcılık ve kariyer yükselişlerinde önlerine çıkartılan engellere gönderme yapan bir dizi olarak Show TV’de izleyicilerle buluşacak.