Ana sayfa Sosyal Medya Yemin dizisinde Özge Yağız’dan sonra bir sarsıcı ayrılık daha geliyor!

Yemin dizisinde Özge Yağız’dan sonra bir sarsıcı ayrılık daha geliyor!

tarafından ker_def

TelevizyonGazetesi.com / Detay -Kanal 7 ekranlarında izleyicilerle 3. sezonuyla buluşmaya devam eden Yemin dizisi, düşen reytingleri sonrasında hafta sonuna kaydırılmıştı… 3. sezona hafta için 5 gün ekrana gelerek başlayan Yemin, Emanit dizisinin öne çıkmasının ardından hafta sonlarına alınmıştı.

Cumartesi ve Pazar akşamları Yemin dizisi hayranları Kanal 7 ekranında dizilerini seyredebiliyor. Geçtiğimiz ay dizinin başrol oyuncusu Gökberk Demirci ile 4. sezon için anlaşma yapıldığı haberleri de gelmişti.

Bilindiği üzere Gökberk Demirci, 2. sezon sonunda ayrılan Özge Yağız ile aşk yaşıyor. Yağız’ın projeden ayrılmasının nedeni olarak da bu aşk gösteriliyordu. İkili hala birlikte ve evlilik planları yaptıkları da biliniyor.

Yemin dizisi 3. sezon sonuna doğru yaklaşırken, önemli bir gelişmeyi gazeteci Birsen Altuntaş duyurdu.

Özge Yağız’ın ayrılığının ardından başrol kadın oyuncusu olarak seçilen Cansu Tuman, Feride karakterine hayat veriyordu. Oyuncu ayrıca Öğretmen isimli Fox TV dizisinde Merve karakterini de canlandırmıştı.

Yemin dizisinde Özge Yağız'dan sonra bir sarsıcı ayrılık daha geliyor! 7

Cansu Tuman’ın 3. sezon sonunda Yemin dizisinden ayrılacağı ortaya çıktı. Diziye 4. sezon için yeni bir kadın başrol oyuncusu gelmesi de beklentiler arasında yer alıyor.

Oyuncu, 2015 yılında Kiralık Aşk dizisinde ilk deneyimini yaşadı ve Ufak Tefek Cinayetler dizisinde de Arzu’nun gençliğini canlandırdı.