Ana sayfa Dizi Haberleri Haluk Bilginer ve Songül Öden’in oynayacağı Şeref Bey dizisiyle ilgili sürpriz gelişme

Haluk Bilginer ve Songül Öden’in oynayacağı Şeref Bey dizisiyle ilgili sürpriz gelişme

tarafından zk zk

Televizyongazetesi.com/Detay – Acun Ilıcalı’nın yılbaşından sonra yayın hayatına başlayacağı ifade edilen Exxen adlı internet platformu için çekilecek diziler ve yapımlarla ilgili sürpriz gelişmeler devam ediyor. Henüz tam olarak ayrıntıları bilinmese de Ilıcalı’nın yeni platformu için yaptığı transferler devam ediyor. Kulis bilgisi olarak ulaşan bu gelişmeler, yeni ve iddialı bir yapımın ayak sesleri.

Geçtiğimiz günlerde Milliyet Cadde Yazarı Sina Koloğlu, konuyla ilgili olarak kaleme aldığı yazısında “Exxen, Acun’un yeni kanalının ismi. Muhtemel uluslararası havası olsun istendi. İlk ben yazdım, temmuz ayında ufak bir yorum da yaptım ne olabileceğine dair platformun. Epey bir dizi yapım işine girecekler. Sadece kendi işleri olacak. Mesela benim duyduğum, dışarıdan film alınmayacak. Kendi yapımları olacak. Yine kulağıma gelen, içerikler ‘Ailenin izleyebileceği kıvamda olacak’ sözü aslında büyük rakibin dizi içeriklerine de bir gönderme!” yorumunu yapmıştı.

Bu bilgilerin ardından gelen farklı bilgiler de yeni platformla ilgili hummalı bir çalışmanın sürdüğünün göstergesi. Geçtiğimiz günlerde Nurgül Yeşilçay, medyada yer alan ama hangi platformda yayınlanacağı bilinmeyen Vahşi Şeyler isimli sitcom dizisinin çoktan çekildiği ve Exxen’de yayınlanacağını söyleyerek şaşırtmıştı.

Haluk Bilginer ve Songül Öden'in oynayacağı Şeref Bey dizisiyle ilgili sürpriz gelişme 8

Kısa bir süre önce eşini kaybeden Özgü Namal’ın da yine aynı platformda bir projede yer alacağı gündeme gelirken, bir döneme damgasını vuran fantastik çocuk dizisi Sihirli Annem’in de Süreç film tarafından Exxen için 20 bölüm olarak çekileceği gündeme geldi.

Son olarak Haluk Bilginer ve Songül Öden gibi iki güçlü oyuncunun yer alacağı Şeref Bey projesinin de Exxen için çekileceği öğrenildi. Ali Atay’ın proje tasarımını yaptığı dizinin yönetmenliğini ise Onur Ünlü üstlenecek. Dizide Ertan Saban’ın da başrolde yer alacağı ifade ediliyordu.

Son olarak diziye yeni bir ismin katıldığını da Gazeteci Birsen Altuntaş twitter hesabından duyurdu. Buna göre, genç kuşağın başarılı isimlerinde Ecem Uzun da dizinin kadrosuna dahil oldu. Ecem Uzun, son olarak Jet Sosyete dizisinde oynamıştı. Şeref Bey’in yapımcılığını ise Most Yapım üstleniyor.

Haluk Bilginer ve Songül Öden'in oynayacağı Şeref Bey dizisiyle ilgili sürpriz gelişme 9