Ana sayfa Dizi Magazin Haberleri Hazal Filiz Küçükköse’nin aklında farklı projeler var, işte ilk tüyo!

Hazal Filiz Küçükköse’nin aklında farklı projeler var, işte ilk tüyo!

tarafından ker_def

TelevizyonGazetesi.com / Detay – Ünlü oyuncu Hazal Filiz Küçükköse, önceki hafta yaptığı röportajında pandemi dönemine alışmaya çalıştığını, bu süreçte bir projesinin henüz olmadığını söylemişti.Ancak oyuncunun kariyerinde yeni gelişmeler var.

Hazal Filiz Küçükköse, dijital bir dizi projesi için görüşmelere başladığını duyurdu. Proje için toplantılara katılacağını belirten oyuncu, “Hayırlısı ile olur. Dijitalde bir iş var. Bakalım, konuşuyoruz, netleşen bir şey yok” açıklamasında bulundu.

En son Zemheri dizisinde rol alan ve pandemiden sonra da herhangi bir projeye başlamayan oyuncu, kendisine yeni ilgi alanları buldu. Boş zamanlarında tiyatroya yoğunlaştığını ayrıca stand-up konusuna eğildiğini anlatan oyuncu, kendisini bu alanlarda geliştirmenin çabası içine girdi.

Hazal Filiz Küçükköse, “Çok fazla yoğunlaştım ve bu tarz programlar yapmaya çalışıyorum. Farklı oluyor, güzel oluyor” dedi. Sahne için henüz erken olduğuna da değinen oyuncu, “Şu an hobi olarak izledim. İnsanları izlemek, öyle interaktif işlerin içinde olmak çok hoşuma gidiyor. Pandemide insanlar kendini keşfetti herhalde. Çok güzel işler çıkıyor. Biz de onları izliyoruz” diye konuştu.

Tiyatro ve stand-up gösterilerinin kendisi için yeni kulvarlar olduğunun da altını çizen oyuncu, şimdilik sadece izleme noktasında ve bu konularla ilgili herhangi bir projesi bulunmuyor.

Röportajı videodan izleyebilirsiniz.