Ana sayfa Sosyal Medya Serenay Sarıkaya ne kadar çok annesine benziyormuş! Hayranları o pozları yorum yağmuruna tuttu

Serenay Sarıkaya ne kadar çok annesine benziyormuş! Hayranları o pozları yorum yağmuruna tuttu

tarafından zk zk

Televizyongazetesi.com/Detay – Ünlü Oyuncu Serenay Sarıkaya, 2021’in ilk pozunu annesi ile verdi. Anne kızın gülümseyen fotoğrafları, pek çok beğeni alırken, Sarıkaya’nın hayranları da kendisinin annesine olan benzerliğine dikkat çekiyor. Hayranlarını sürpriz paylaşımıyla şaşırtan Serenay Sarıkaya, normalde çok fazla annesi ya da ailesinden pozlar paylaşmıyor. Bu nedenle herkes için bir sürpriz oldu son paylaşımı.

Rol aldığı dizilerin ardından bir süredir ekranlarda olmayan Serenay Sarıkaya, Pandemi öncesinde Alice Müzikali ile sahneye çıkıyordu. Büyük bir prodüksiyonla sergilenen müzikalde Ezgi Mola, İbrahim Selmi, Merve Dizdar, Enis Arıkan, Şükrü Özyıldız da yer alıyordu.

Bir sezon boyunca kapalı gişe oynayan oyun, ikinci sezonda ne yazık ki yaşanan Covid 19 salgını nedeniyle fazla sürmedi. Tiyatroların, gösterilerin de sergilenemediği süreçte Serenay Sarıkaya, bir süre birlikte olduğu Cem Yılmaz ile anıldı magazin medyasında.

Yüzü olduğu markaların reklamlarında yer alan oyuncu, genelde sosyal medya hesabını da bu markalara ayırıyor. Ancak zaman zaman takipçilerine sürprizler de yapmıyor değil.

Yeni yılın heyecanıyla yaptığı son paylaşım da bunlardan birisi. Serenay Sarıkaya, güneşli bir günde deniz kenarında annesi Ümran Sarıkaya ile verdiği pozları instagram sayfasından yayınladı.

Serenay Sarıkaya ne kadar çok annesine benziyormuş! Hayranları o pozları yorum yağmuruna tuttu 9

Serenay Sarıkaya ne kadar çok annesine benziyormuş! Hayranları o pozları yorum yağmuruna tuttu 10

Oyuncu, Covid 19 nedeniyle 2020’nin zor geçmesine atıfta bulunarak “2020 bize çok şey öğrettin. Dersimizi aldık. 2021 senden çok umutluyuz. Sağlıkla gel, huzur, neşe, iyilik, güzellik, bolluk, bereket getir. Annemle herkese gönülden harika bir yıl diliyoruz. Kucak dolusu sevgiler, öpücükler” notuyla takipçilerine seslendi.

Serenay Sarıkaya ne kadar çok annesine benziyormuş! Hayranları o pozları yorum yağmuruna tuttu 11

Serenay Sarıkaya’nın takipçilerinden pek çoğu, oyuncunun güzelliğini annesinden aldığı, çok benzediklerini belirten yorumlar yapıyorlar. Sizce de benzemiyor mu?