Ana sayfa Sosyal Medya Aslıhan Gürbüz, iki yıl sonra ekrana döndüğü Kırmızı Oda’daki Kumru için bakın ne dedi?

Aslıhan Gürbüz, iki yıl sonra ekrana döndüğü Kırmızı Oda’daki Kumru için bakın ne dedi?

tarafından zk zk

TelevizyonGazetesi.com /Detay – tv8 ekranlarında dün akşam 18. bölümü yayınlanan Kırmızı Oda dizisinde bu kez Kumru’nun yaşadıklarıyla izleyici sarsıcı anlara sahne oldu. Burcu Biricik’in oynadığı Boncuk ve Sema Kekiç’in hayat verdiği Selvi karakterlerinin hikayeleri de devam ediyor ama bu kez en dikkat çeken kısım Aslıhan Gürbüz’ün oynadığı Kumru’nun hikayesi oldu.

Ufak Tefek Cinayetler dizisinin ardından uzun zamandır ekranlarda olmayan Aslıhan Gürbüz, yaşadığı bazı sağlık problemleriyle birlikte dizi final yapar yapmaz İstanbul’dan gitmişti.

Balıkesir’e yerleşen oyuncu, 2 yıldır orada yaşıyor. Doğa ile iç içe ve huzurlu bir hayatı tercih eden Aslıhan Gürbüz, bir süredir sosyal medya hesabından yaptığı paylaşımlarla Ayvalık’taki hayatından kesitler sunuyordu.

Kimi zaman zeytin hasadına katılan oyuncu, kimi zaman da bir atölye de sabun yaparken çekilen fotoğraflarını paylaşıyordu. Aslıhan Gürbüz, tarlada çilek toplarken ya da ağaçlara tırmanırken görülüyordu.

Gürbüz’e hayranları oyunculuğu bırakıp bırakmadığını sorup duruyordu. Aslıhan Gürbüz, bu sorulara Netflix’te yayınlanan ve çok konuşulan Bir Başkadır dizisini izledikten sonra, oyunculuğun öyle bırakılabilecek bir şey olmadığını anlatarak, içine sinen bir proje olduğunda dönebileceğinin sinyallerini de vermişti.

Bir kaç ay sonra da Aslıhan Gürbüz, izleyenlere bir sürpriz yaptı ve Kırmızı Oda dizisinde ortaya çıktı. Oyuncu, Kumru karakterini oynuyor.

Kumru’nun, eşi ve çocuğuyla güle oynaya gittiği bir restaurantta bir anda eline döner bıçağını alıp bir adamın üzerine yürüdüğü sahnenin ardından onu Binnur Kaya’nın oynadığı Doktor Hanım’ın terapisine eşi getirdi. Şimdi Kumru hikayesini anlatmaya başladı.

Sevdiği adamla kaçan Kumru’nun İstanbul’da gittikleri evde yaşadığı taciz ve sonrasında zengin bir adamın evine götüren sevgilisinin ihanetiyle yaşadıklarını izlemeye başladık.

Bu sarsıcı hikayenin ilk ayrıntıları dün akşamki bölümde ortaya çıktı. Yaşanan olaylar izleyenleri olduğu kadar Aslıhan Gürbüz’ü de çok etkilemiş ve Kumru gibi pek çok kadının yaşadığı benzer durumlara dikkat çeken bir açıklaması yer aldı sosyal medyada.

İşte Aslıhan Gürbüz’ün Kumru karakteriyle ilgili açıklamaları…

Aslıhan Gürbüz, iki yıl sonra ekrana döndüğü Kırmızı Oda'daki Kumru için bakın ne dedi? 24

Aslıhan Gürbüz, iki yıl sonra ekrana döndüğü Kırmızı Oda'daki Kumru için bakın ne dedi? 25