Ana sayfa Dizi Magazin Haberleri Burcu Biricik, Beren Saat ve Kıvanç Tatlıtuğ ile ilgili yaptığı yorumla fena çuvallamış!

Burcu Biricik, Beren Saat ve Kıvanç Tatlıtuğ ile ilgili yaptığı yorumla fena çuvallamış!

tarafından zk zk

Televizyongazetesi.com/Detay – Ünlü Oyuncu Burcu Biricik, yılbaşı akşamı Youtube’da Zorlu PSM kanalında yayınlanan İbrahim Selim İle Bu Gece programının konuğu oldu. Oyuncu, esprili yanıtları, samimi üslubu, eğlenceli kişiliği ile izleyenlerin de bir kez daha övgüsünü aldı. Dizilerde ve sinema filmlerinde izlediğimiz oyuncunun, sorulan sorulara içtenlikli yanıtları, programı izleyenlerin de beğeni dolu yorumları yapmalarını sağladı.

Burcu Biricik, Hayat Şarkısı dizisinde oynadığı Hülya karakterinin ardından büyük dikkat çekmişti. Sonrasında Barış Arduç ile Kuzgun dizisinde rol alan oyuncu, şimdilerde ise Kırmızı Oda dizisinde canlandırdığı Boncuk karakteri ile yine başarılı bir performansla ekrana geliyor.

Aynı zamanda Netflix için çekilen ve henüz yayınlanmayan Fatma isimli dizide bir seri katili oynayarak izleyenlere de büyük bir ters köşe yapmaya hazırlanıyor.

Burcu Biricik, meslektaşı İbrahim Selim’in sorularına verdiği yanıtlarla hem gülümsetti, hem kendisiyle ilgili pek çok bilgiyi de paylaşarak açık yürekliliği ile takdir topladı.

Oyuncu, İbrahim Selim’in “Çok utandığın bir anın oldu mu?” şeklindeki bir sorusuna da biraz patavatsız olduğunu, bazen manasız konuşkanlığı nedeniyle tuhaf durumlar yaşadığını itiraf etti. Oyuncu, yaşadığı bir anısını da şöyle anlattı:

“İlk partnerli oynadığım işte, Murat Eken ile partneriz. Bir trakya, komedi dizisinde. Ben de seyircilikten oyunculuğa geçmişim. Oyunculuk ve profesyonellik anlamında en ufak bir fikrim yok. Murat’la da nasıl sohbet etmem gerektiğini bilmiyorum. Çünkü bir yandan partnerim ile aramız da iyi olsun istiyorum, ilk günler işte. Yemek yerken, bir yerden Beren Saat’in konusu açıldı ve o zaman da Kenan’la mı birlikteydi falan filan bir şeydi… Ben de yemek yerken ne diyeceğimi de bilemeyip ‘ya onlar Kıvanç’la çok iyiydi ya’ dedim. Sonra dedi ki ‘Kıvan’la sevgililer mi ki onlar?’ dedi. Yok yok dedim Aşk-ı Memnu’da çok iyilerdi ya partner olarak dedim. Böyle yaptı ‘iş başka, özel hayat başka ya Burcucum’ dedi. ‘Evet evet, bence de öyle, biz de partneriz sonuçta, şey sonuçta profesyonel ilişki. Hani sanki ben daha ilk işimde ‘biz de olur muyuz acaba?’ dermiş gibi saçma sapan… Sonra yemek yemeye devam etmiştim. Bunun gibi bir süre saçma muhabbetlerim vardır.”

Burcu Biricik’in katıldığı programın tamamını aşağıdaki videodan izleyebilirsiniz…