Ana sayfa Dizi Haberleri Alperen Duymaz, Son Yaz’daki Akgün ile izleyicinin kalbini tam 12’den vurdu!

Alperen Duymaz, Son Yaz’daki Akgün ile izleyicinin kalbini tam 12’den vurdu!

tarafından zk zk

Televizyongazetesi.com/Detay – Son dönemin çok dikkat çeken, başarılı oyunculuğu ile aranan isimlerinden olan oyuncu Alperen Duymaz, ekrana hızlı bir dönüş yaptı. Bodrum Masalı dizisinde oynadığı Ateş karakteri ile dikkatleri çeken oyuncu, daha sonra Çukur dizisindeki psikopat kişilikli Emrah ile çok konuşulmuştu. Ardından Zemheri dizisinde Ayak karakteri ile ekranlara gelen Alperen Duymaz, bu kez Son Yaz dizisinin Akgün’ü olarak yeniden döndü.

Alperen Duymaz, başarılı oyunculuğu ile kendisinden söz ettirmeye devam ediyor. Oyuncu, Fox Tv’nin yeni ve iddialı dizisi Son Yaz’da oynadığı Akgün ile de hayranlarının gönlünü bir kez daha çalarken, diziyi takip edenlerden de övgüler almakta.

Çekimleri yaz aylarında başlayan ve uzun süredir de devam eden Son Yaz dizisi, bir süredir merakla bekleniyordu. Hikayesi ve oyuncu kadrosuyla beğenilen dizinin ilk bölümü 1 Ocak Cuma akşamı ekrana geldi.

Alperen Duymaz ile birlikte Ali Atay, Funda Eryiğit, Hafsanur Sancaktutan başrollerde yer almakta. Duymaz’ın oynadığı Akgün’ün, ekranların yeni fenomen karakteri olacağı da diziyi izleyenlerin övgü dolu yorumlarından görülüyor.

Diziyi her ne kadar Cuma akşamı yayınlanan pek çok iddialı yapımın karşısında büyük bir mücadele beklese de ilk bölümüyle dikkatleri çekmeyi de başardı.

Kırmızı Oda, Akrep, Ramo, Arka Sokaklar, Payitaht Abdülhamid, Akıncı ve Hercai dizileriyle rakip olan Son Yaz’da Alperen Duymaz, Akgün ile izleyicinin gönlünü çoktan çaldı bile!

Dizinin takipçileri ve Alperen Duymaz’ın hayranları, özellikle Ali Atay ve Duymaz’a övgüler yağdırmakta ve dizinin reytinge kurban gitmemesi dileklerinde bulunmaktalar.

Alperen Duymaz, Son Yaz'daki Akgün ile izleyicinin kalbini tam 12'den vurdu! 16

İlk bölümüyle Total’de ik 10’a giremese de Son Yaz dizisi yeni başlayan Son Yaz dizisi ise, totalde 4’ün altında reytingde kaldı. AB ve ABC1 gruplarında ise 5’e yaklaşan Son Yaz, ilk bölüm itibari ile umut veren bir başlangıç yaptı.

AB’de 5. ve ABC1 kategorisinde 8. sırada yer alan dizide en çok Alperen Duymaz’a yorum yapılmakta sosyal medyadan. Dizinin takipçileri, Duymaz’ın Akgün karakterini çok başarılı oynadığını vurgularken, diziyle ilgili benzer yorumlar da dikkat çekti.

Alperen Duymaz, Son Yaz'daki Akgün ile izleyicinin kalbini tam 12'den vurdu! 17

Son Yaz dizisini pek çok kişi Medcezir dizisine benzetmekte. Bir izleyicinin yaptığı yorum, Medcezir’e olan benzer tarafını da ortaya koyuyor aslında dizinin.

Ali Atay’ın Savcı karakteriyle evine getirdiği Alperen Duymaz’ın oynadığı Akgün, Medcezirde’de Selim Serez (Barış Falay) karakterinin Yaman’ı (Çağatay Ulusoy) yandaki evlerine getirmesine benzetildi. Sonradan Yaman, komşu kızı Mira’ya (Serenay Sarıkaya) aşık olmuştu ki Son Yaz’da da Akgün, Savcı’nın kızına (Hafsanur Sancaktutan) aşık olacağı anlaşılıyor.

Bakalım Medcezir dizisine benzetilen konular ilerleyen bölümlerde daha da çoğalacak mı?

İşte gelen yorumlardan bazıları…

Alperen Duymaz, Son Yaz'daki Akgün ile izleyicinin kalbini tam 12'den vurdu! 18

Alperen Duymaz, Son Yaz'daki Akgün ile izleyicinin kalbini tam 12'den vurdu! 19

Alperen Duymaz, Son Yaz'daki Akgün ile izleyicinin kalbini tam 12'den vurdu! 20

Alperen Duymaz, Son Yaz'daki Akgün ile izleyicinin kalbini tam 12'den vurdu! 21

Alperen Duymaz, Son Yaz'daki Akgün ile izleyicinin kalbini tam 12'den vurdu! 22

Alperen Duymaz, Son Yaz'daki Akgün ile izleyicinin kalbini tam 12'den vurdu! 23

Alperen Duymaz, Son Yaz'daki Akgün ile izleyicinin kalbini tam 12'den vurdu! 24

Alperen Duymaz, Son Yaz'daki Akgün ile izleyicinin kalbini tam 12'den vurdu! 25