Ana sayfa Sosyal Medya İlginç hallerini saklamadı! Burcu Biricik’ten küçük itiraflar!

İlginç hallerini saklamadı! Burcu Biricik’ten küçük itiraflar!

tarafından zk zk

Televizyongazetesi.com/Detay – Ünlü Oyuncu Burcu Biricik, meslektaşı İbrahim Selim’in sunduğu Youtube’da yayınlanan programa konuk oldu. “İbrahim Selim İle Bu Gece” programında samimi tavırları, açık sözlülüğü, eğlenceli kişiliğiyle renkli anlar yaşatan oyuncu, sorulara verdiği kimi yanıtlarla da güldürdü.

Şu sıralar Kırmızı Oda dizisinde oynadığı Boncuk karakteri ile ekranda olan Burcu Biricik, verdiği esprili yanıtlar, samimi tavırlarıyla izleyenlerin de keyif aldığı saatler yaşattı. Yılbaşı akşamı yayınlanan programda, İbrahim Selim’in eğlenceli sorularına açık yüreklilikle yanıtlar verdi oyuncu.

“Kendi horlama sesine uyandın mı hiç?” şeklindeki soruya oyuncu, yaklaşık iki yıldır tam uykuya daldığı sırada ‘hıh’ diye bir ses çıkardığını ve neden yaptığını da anlamadığını söyleyerek güldürdü. “Gerçekten çıkardım mı rüyamda mı çıkardım diyorum” diyerek yaptığına da inanamadığını söyleyen oyuncu bu ilginç huyuyla şaşırttı.

Burcu Biricik, kendisiyle ilgili küçük ipuçları da verdiği programda hep bir yerlere randevusu varken son dakika hazırlanma gibi bir huyu olduğunu, bu nedenle sete giderken de set saatini bilse bile en az 15 dakika önceden kendisine set saati verilmesini istediğini de itiraf etti.

İlginç hallerini saklamadı! Burcu Biricik'ten küçük itiraflar! 7

Yediği en iğrenç şey ile ilgili bir soru üzerine de kurbağa bacağı tattığını itiraf eden Burcu Biricik, “Yemek yemeyi sevdiğim için çok riske girmiyorum. Daha bildiğimiz şeyler. Bir kez uzak doğuya gittiğimizde yemekte kurbağa vardı ve bunu hayatta yemeyecektik ve hadi olmuşken ve burada yiyeyim dedim ve bence en korkunç yerde yedim. Şöyle bir budundan tattım ve ‘bu neymiş’ dedim. Kötüydü” diye konuştu.

Genelde yemek konusunda pek riske girmediğini, eşinin bu konuda daha açık olduğunu ve o yedikten sonra yiyebileceği bir şey olduğu onayını alınca tattığını belirtti.

Programın tamamını aşağıdaki videodan izleyebilirsiniz…