Ana sayfa Dizi Haberleri İyi Aile Babası dizisi, Babam Çok Değişti ismiyle geliyor ve bir de sürpriz oyuncuyla birlikte!

İyi Aile Babası dizisi, Babam Çok Değişti ismiyle geliyor ve bir de sürpriz oyuncuyla birlikte!

tarafından zk zk

Televizyongazetesi.com/Detay – Kanal D’nin yeni başlayan komedi türündeki dizisi İyi Aile Babası’nın isminin değişmesi herkesi şaşırtan bir gelişme oldu! Bugüne kadar yayına girmeden isim değişikliğine giden dizi görüldü ama yayındayken ismi değiştirilen dizi ilk kez oldu! Reytingleri kanalın beklentisinin altında gelince dizinin senaristi de değiştirilmiş ve Birol Güven diziyi 5. bölümden itibaren yazmaya başlayacağı haberiyle gündeme gelmişti.

Birol Güven’in gelişi ile birlikte dizinin ismi de değiştirildi ve ‘Babam Çok Değişti’ olarak açıklandı. Bu değişim rüzgarı diziye nasıl bir hava katacak, neler değişecek hep birlikte izleyip göreceğiz ama bazı sürprizlerin de izleyenleri beklediği ortaya çıktı!

Güldür Güldür Show ile çok sevilen Çağlar Çorumlu’nun yanı sıra Şebnem Bozoklu, Melek Baykal, Salih Kalyoncu, Timur Acar gibi güçlü oyuncuların yer aldığı diziye bir de sürpriz isim geliyor…

Ortalığı karıştıracağı anlaşılan bir karakter diziye katılıyor. Uzun süredir ekranda olmayan Naz Elmas, bu karakteri oynayacak. Gazeteci Birsen Altuntaş’ın sosyal medya hesabından verdiği bilgiye göre, dizide Çağlar Çorumlu’nun oynadığı Mehmet Ali’nin eski aşkı Deniz rolüyle 3 bölüm için konuk oyuncu olacak Naz Elmas.

4 bölümü yayınlanan dizinin hikayesinde de bazı değişiklikler yaşanacağı anlaşılıyor. Hızlı bir toparlanma yaşanması beklenen dizinin 5. bölümden itibaren nasıl bir ivme kazanacağını izleyip göreceğiz. Kanal D’nin diziden çabuk vazgeçmeyip şans verdiği ve usta kalem Birol Güven’e teslim ettiği görülürken, sanki yeni baştan başlatılıyor gibi ismi bile değiştirildi dizinin!

Süreç Film’in yapımcılığını üstlendiği dizi, Perşembe akşamları ekrana geliyor. Babam Çok Değişti ismiyle devam edecek olan dizinin, karşısında yer alan Bir Zamanlar Çukurova ve Mucize Doktor, Alev Alev ve Sol Yanım dizileriyle rekabetinde nasıl bir yere konumlanacağını da ilerleyen günlerde göreceğiz…