Ana sayfa Dizi Haberleri Kırmızı Oda’da Alya’yı oynayan Melisa Sözen’den haftalar sonra gelen çarpıcı sözler!

Kırmızı Oda’da Alya’yı oynayan Melisa Sözen’den haftalar sonra gelen çarpıcı sözler!

tarafından zk zk

Televizyongazetesi.com/Detay – Yeni sezonun en çok dikkat çeken dizilerinden birisi olan Kırmızı Oda’da izleyenleri sarsan karakterler arasında Alya ilk sıralarda geliyor. Melisa Sözen’in hayat verdiği Alya’nın hikayesi ekranda devam ederken, izleyenlerin tüylerini diken diken eden bir hayat hikayesi izledik. Gerçek olaylara dayanan bir hikayenin yaşayan tanığı Alya, herkesi derinden sarsmıştı.

TV8 ekranlarında yayınlanan Kırmızı Oda’nın unutulmaz karakterleri arasında yerini alan Alya’yı, müthiş oyunculuğuyla canlandıran Melisa Sözen, karakteri oynarken yaşadıklarını ve Alya’nın kendisine çok şey öğrettiğini anlattı.

Dr. Gülseren Budayıcıoğlu’nun gerçek hayat hikayesinden derlediği kitabından diziye uyarlanan Alya’nın hayatı, izleyenleri şoke ederken, pek çok kez de dehşete düşürmüştü. Üstelik yaşananların gerçek olması da izleyenleri ayrıca zorlayan bir durumdu.

Melisa Sözen, bu zor rolü hakkını vererek oynarken, izleyenlerden de büyük övgüler aldı. Aradan geçen süre sonrasında Sözen, Zorlu PSM’in Youtube kanalında yayınlanan İbrahim Selim İle Bu Gece programında Alya ile ilgili duygularını, düşüncelerini aktardı.

“Çok zor bir roldü. Çok enteresan benim için o süreç” diye konuşan oyuncu, Alya’nın kendisine kattıklarını anlatırken yaptığı açıklama ile de dikkatleri çekti.

Kırmızı Oda'da Alya'yı oynayan Melisa Sözen'den haftalar sonra gelen çarpıcı sözler! 9

Melisa Sözen, Alya’yı çok iyi anladığını söyleyerek şöyle devam etti: “Alya’yı oynayana kadar benim de oyuncu olarak güvensizliklerim, umutsuzluklarım, hayal kırıklıklarımın olduğu oldu ve bazen hani şunu da düşünürdüm, ‘doğru şeyi mi yapıyorum, yeterince iyi miyim, yeterince yaptığım şey anlaşılır mı, benim tarzım genel geçer beğeni kriterleri ile pek uyuşmayabiliyor, anlaşılmaya biliyor gibi kaygılar, oyuncular taşıyabiliyorlar. Ben onlardan biri oldum zaman zaman ve çok da kendimi kurcalayan da biriyim. Alya’yı okuduğum zaman, Alya’nın o böyle kırgınlığı, kızgınlığı, anlaşılmamışlığı, korkuları, isyanı… ve böyle bağırıyor ‘beni görün’ diye bağırıyor Alya ve ben onu çok iyi anladım. O’nu bizde benzemeyeni böyle ittiriyor oluşumuz çok kalbimi kırıyor benim ve Alya’nın o kırgınlığını da çok gördüm ve çok anlatmak istedim hikayesini. Ne şanslıyım ki seyirci çok şükür bunu aldı.”

Kırmızı Oda'da Alya'yı oynayan Melisa Sözen'den haftalar sonra gelen çarpıcı sözler! 10

Kendisini çok etkileyen Alya karakteri gibi, herkesin içinde, hangi mesleği yaparsa yapsın, ne kadar başarılı olursa olsun, hep başının okşanmasını, onay almayı bekleyen bir çocuğun olduğunu ifade eden Melisa Sözen, Alya’nın da bu durumu hırçın ama tüm saflığıyla ortaya koyduğuna vurgu yaptı.

“Alya da o kadar çıplak ve egosuz bir şekilde beni sevin diyor ki… Yani sadece hırçın sevilmemekten, itilmekten dolayı ve çok zor, çok talihsiz bir geçmişi var. O çıplaklıkla, o saflıkla orada durdu ve seyirci de onu baya sardı sarmaladı” yorumunu yapan Melisa Sözen, Alya ile birlikte kendisinin de çok şey öğrendiğine vurgu yaptı ve şöyle devam etti: “Ben de dedim ki kendi kendime, Melisa o zaman sen de aynı güçte olacaksın, yani sen de oynarken kısmayacaksın kendinden… Beğenirler mi, öyle mi oynasam vs.. bırakacaksın artık kendini. Hep beraber kalbimizi ortaya koyuyoruz bu budur. Benim için de yani şöyle yaptı seyirci (elini omuzuna koyuyor) bana da Alya’ya da.”

Kırmızı Oda'da Alya'yı oynayan Melisa Sözen'den haftalar sonra gelen çarpıcı sözler! 11

Melisa Sözen, Kırmızı Oda dizisinde canlandırdığı ve kim olduğunu kimsenin bilmediği Alya’ya da bir şekilde kendisini izlemiş olması ihtimalini dile getirerek ona bir de mesaj gönderdi.

Sözen, “Alya her neredeyse, izlediyse, bunu bir gün görürse, onu çok çok seviyorum ve onun inanılmaz güçlü bir kadın olduğunu düşünüyorum ve bence bir sürü insana da ilham ve şifa olduğunu düşünüyorum” diye konuştu.

İbrahim Selim İle Bu Gece programının Melisa Sözen’in katıldığı bölümünü aşağıdaki videodan izleyebilirsiniz…