Ana sayfa Dizi Haberleri Sefirin Kızı dizisinden Sahra’dan sonra bir karakterin daha ayrılacağı ortaya çıktı!

Sefirin Kızı dizisinden Sahra’dan sonra bir karakterin daha ayrılacağı ortaya çıktı!

tarafından zk zk

TelevizyonGazetesi.com / Detay – Star TV’de Pazartesi akşamları yayınlanan Sefirin Kızı dizisi bu hafta ekrana gelmedi. Yeni bölüm tanıtımı ise herkesi şoke etti! Nare ve Gediz’in evlendikleri görülürken, Sancar’ın da hapiste olduğu, üstelik bir kişi tarafından bıçaklandığı görülüyor.

Nare ve Gediz’in son derece gergin bir şekilde oturdukları nikah masasında, istenmeden yapılan bir evlilik olduğu anlaşılıyor. Şartlar ikisini neden bu noktaya getirdi izleyip göreceğiz ama diziden de ayrılıklar başladı!

Geçtiğimiz hafta ekrana gelen bölümde Deniz Işın’ın hayat verdiği Sahra karakterinin ölmesiyle izleyici üzülmüştü. Zira Gediz ile çok yakıştırılan Sahra’nın diziden gitmesi kimsenin istemediği bir durumdu.

Yine de Sahra karakteri diziye veda etti. Bu kez sonradan ortaya çıkan Feride Hala’nın da yakında diziden ayrılacağı ortaya çıktı! Aslında durum, bir başka dizinin oyuncu kadrosu açıklandığında anlaşıldı!

Sefirin Kızı’nda bilindiği gibi Feride Hala’yı usta oyuncu Zerrin Sümer oynuyor. Bir kaç bölüm önce ortaya çıkan Feride Hala çok sevildi. Sancar’ın annesiyle arası kötü olsa da bir şekilde konağa geldi. Yaşananlar sonrasında Feride Hala’nın yeniden gideceği de Savaşçı dizisinin çekimlerinin başlayacağı haberiyle öğrenildi.

5. sezon çekimleri bir türlü başlamayan Savaşçı’nın biteceği düşünülüyordu ama yapımcı firma Limon Film, giden oyuncuların yerine yeni isimlerle hikayeye devam etme kararı aldı.

Zerrin Sümer de dizide Akkız karakterini oynuyordu. Savaşçı’nın akıbeti belli olmayınca, usta oyuncunun da Sefirin Kızı dizisindeki Feride karakterini kabul ettiği anlaşılıyor. Savaşçı’nın yakında Eskişehir’de çekimlerinin başlayacağı haberleri sonrası Zerrin Sümer’in de yeniden kadroya dahil olduğu öğrenildi.

Fox TV ekranında yakında yeniden başlayacak olan Savaşçı dizisinin 5. sezonunda Zerrin Sümer’in de kadroda yer aldığı ve diziye geri döndüğü yayınlanan duyuru ile ortaya çıkarken, Sefirin Kızı’ndan da ayrıldığı anlaşıldı.

Bakalım Feride Hala karakteri, Sefirin Kızı’ndan nasıl gönderilecek? İzleyip göreceğiz yeni bölümde…