Ana sayfa Sosyal Medya Hayranından Hazal Kaya’yı çok mutlu eden çizim! Ayça Ayşin Turan’ı tanımakta zorlanacağınız bir poz!

Hayranından Hazal Kaya’yı çok mutlu eden çizim! Ayça Ayşin Turan’ı tanımakta zorlanacağınız bir poz!

tarafından zk zk

Televizyongazetesi.com/Detay – İki ünlü kadın oyuncu ve iki dikkat çeken paylaşım! Hazal Kaya ve Ayça Ayşin Turan’ın instagram’dan son paylaştıkları fotoğraflara bir bakalım… İlk sırada Hazal Kaya var. Oyuncu, bilindiği gibi ekrana en son Bizim Hikaye dizisiyle gelmişti. Sonrasında ise oğlu Fikret Ali’yi dünyaya getirdi.

Yönetmen ve Oyuncu Ali Atay ile evli olan Hazal Kaya, bir süredir İzmir’deydi. Eşi Ali Atay’ın Son Yaz dizisinin çekimleri için İzmir’de olması nedeniyle gitmişti. Geçtiğimiz günlerde ise yaptığı bir paylaşımla İstanbul’da olduğu öğrenildi.

Hazal Kaya’nın şu sıralar Netflix için çekilecek olan iddialı dizi Pera Palas için hazırlandığı biliniyor. Oyuncunun rol alacağı dönem dizisi için bir süredir hummalı bir çalışma yaptığı da paylaşımlarından anlaşılıyordu. Ses ve oyunculuk konusunda eğitimler de aldı oyuncu.

Hazal Kaya’nın rolüne sıkı bir şekilde hazırlandığı görülürken, yeni projesi de merakla bekleniyor. Bu arada Hazal Kaya, sosyal medyayı da sıklıkla kullanmaya başladı. Daha önce mesafeli duran oyuncu, yaklaşık bir yıldır hayli aktif.

Zaman zaman instagram’daki filtrelere de saran oyuncu, gözlerinin üzerine mavi farlı gösteren bir filtreyi çok sevmişti. İşte bir hayranı da o filtreyle çekildiği fotoğrafının çizimini yapmış ve ortaya kendisinin de çok bayıldığı başarılı bir çizim çıkmış…

Hayranından Hazal Kaya'yı çok mutlu eden çizim! Ayça Ayşin Turan'ı tanımakta zorlanacağınız bir poz! 8

Gelelim Ayça Ayşin Turan’a… Her ne kadar kendi jenerasyonundaki oyuncular kadar göz önünde olmasa da yaptığı işlerle dikkat çeken bir isim Ayça Ayşin Turan. Kariyerinde basamakları sessiz, sakin ve emin adımlarla tırmanıyor.

Çok sık sosyal medya paylaşımı yapan bir isim olmasa da takipçilerini de habersiz bırakmıyor oyuncu. Şu sıralar Show TV’deki Arıza dizisinde Halide’yi oynuyor. Yine başarılı oyunculuğu ile izleyenlerden takdir topluyor.

Tolga Sarıtaş ile partner olan oyuncu, dizinin setinden bir kare paylaşmış son olarak. Karavanda set için bekleyen oyuncunun siyah bir pardesu giydiği görülüyor.

Makyajı, saçı ve kıyafetiyle farklı görünüyor Ayça Ayşin Turan. Oyunculuğu kadar güzelliğiyle de hayranlarının beğenisini kazanan Turan, dizide de sade makyajla yer alıyor. Biraz daha baskın bir makyaj yapılınca, oyuncu çok daha farklı görünmüş…

Hayranından Hazal Kaya'yı çok mutlu eden çizim! Ayça Ayşin Turan'ı tanımakta zorlanacağınız bir poz! 9